Hur du tränar din hund som en nybörjare Trainer

Professionella hundtränare har haft år av praxis och behärskar deras handel. Även för dessa yrkesgrupper träning en hund kan vara en svår och ibland frustrerande uppgift. Känn dig inte illa om du inte får de framsteg du hade hoppats. Många av oss ut för att träna våra hundar, och inser att som en nybörjare tränare, det finns massor av saker att göra och komma ihåg. Som ny tränare är du inte mycket annorlunda från hunden du tränar, kommer ni båda går igenom en inlärningsprocess tillsammans. Det värsta du kan göra är att hoppa rakt ut ur grindarna och antar att du vet allt om utbildning en hund. Det finns många myter ute om utbildning hundar som helt enkelt inte sant, om du faller offer för tro allt du hör din hund bara besluta att han eller hon inte vill bli tränad av dig.
Det viktigaste är att ha tålamod, är hundträning en fysisk färdighet som tar många år av övning och repetition. Det knytnäve grundläggande sak du behöver veta är att bryta ner saker till komponent steg inom ett träningspass är mycket välgörande. Om du kan bryta utbildning ner i delar som lätt kan uppnås dig och din hund kommer att ha en mycket större känsla av prestation och kommer att lämna dig både upphetsad för nästa session. I denna artikel kommer jag att gå igenom några saker som har fungerat bra för mig och har också noterats av många hundtränare över hela landet.
Den första är att hålla en anteckningsbok för att registrera den utbildning och resultaten. Detta kommer att hålla dig på rätt spår och även låta dig gå tillbaka och se över vad du kan behöva arbeta på lite mer. Tro mig, det är en riktig livräddare eftersom försöka komma ihåg vad du har gjort och de framsteg du har gjort är nästan omöjligt utan detta verktyg.
Nästa trick är mycket viktig och jag kan tala av erfarenhet eftersom jag har tränat ett husdjur med detta verktyg och utan detta verktyg. Kartlägg din plan för varje träningspass, genom att göra detta kan du behålla fokus på din hund istället för att stanna och i mitten och försöker ta reda på ditt nästa drag. Om du fortsätter att starta och stoppa din hund kommer att förlora fokus och du kommer förmodligen att behöva börja om från början av sessionen.
Jag har alltid tyckt om att gång mina sessioner för att stanna konsekvent, jag läste en gång att hundträning handlar om konsekvens så detta var en av de saker jag försökt. Jag läser alltid att fem minuter var ett bra träningspass tid men jag kände aldrig att jag fick mycket bra ut på bara fem minuter. Jag skulle ställa min timer för femton minuter och starta sessionen, om jag blev klar med vad som behövde göras skulle vi arbeta med tidigare sessioner för resten av tiden. Detta fungerade bra för mig eftersom jag kände att vi kunde få några bra nya verk i men också se över de senaste sessionerna.
Det sista steget jag verkligen försökt att hålla med var att lägga distraktioner när min hund var att få kläm på ett visst kommando eller trick. Om jag kände hunden få ombord skulle jag ha någon ring på dörrklockan eller har någon promenad genom området vi utbilda i. Hålla fokus när det är bara ni två, men när din hund är all uppmärksamhet med en distraktion, du vet att de är redo för den verkliga världen. Det viktigaste är att hålla din hund glada och fokuserade på själva sammanträdet, om du blir distraherad din hund kommer bli distraherad också.
Dessa är naturligtvis bara några knep jag lärde mig när jag först träna min hund. På något sätt är jag en professionell hund tränare eller ens en bra hund tränare, men dessa steg hjälpte mig att få igenom det och hjälpte min hund och jag njuta av processen. Min största hindret i utbildning min hund var att få den gamla myterna om hundträning ur mitt huvud och verkligen öppna mig vad experterna sa. Var inte dum och tror att du kan göra detta framgångsrikt utan lite hjälp, ställa frågor, kommer det att hjälpa. För alla er nybörjare hundtränare ute, lycka till.

Anemi hos hundar
Valp Bumpers Håll din lilla hund Säker
Grundläggande säkerhetsinformation för hästar, hästar, hästägare, älskare eller Riders
Clydesdales: De vanligaste identifierade Mindre vanliga Horse
Identifiera och förebygga sjukdom Dog Hjärtmask
Guide till att köpa en hamster
Essential Dog Training Utrustning: Saker du måste ha för att träna din hund
Människan & His American Pit Bull Terrier
Har ditt husdjur allergier?
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Ta hand om din hund efter en nasal användning

Leave a Reply