Hur du tränar din hund att inte dra på ett koppel

Vi har alla varit där. Gå ut med hunden på innan vi lämnar för arbete, han ser katten tvärs över gatan. Och det händer. Vi befinner oss på trottoaren. Vi var tvungna att rycka kopplet tillbaka för att styra hunden och hamnade behöver ett nytt par strumpbyxor.
Dra i koppel är en av de vanligaste dåliga beteenden hundägare erfarenhet. Det kan vara från hunden blir upphetsad över något de ser eller en attityd där de känner att de är ledare för flocken. Var och en av dessa situationer kräver olika lösningar.
Om din hund drar helt enkelt på koppel när de blir upphetsad bara hålla kopplet upprätt för att visa din hund att han inte kommer att göra några framsteg dra och vänta på honom att lugna ner sig. Distraction arbetet med glada koppel dra hunden också. Jag säger bara min hund namn i en stark röst och ge hälen kommandot. Detta omdirigeringar hunden att veta att du har sett vad han har sett och nu kan du fortsätta promenaden.
Kontrollfrågor tar längre tid att lösa och de kräver att du se till att din hund vet sin position även när du inte går honom. Först din hund bör känna till vanliga kommandon. Lär hunden att sitta och stanna. Dessa är de två grundläggande kommandon han kommer att behöva lära sig att gå lugnt med dig. Arbetet med detta kommando om en vecka och om hunden kan göra dem ganska väl, starta koppel träning.
om hunden blir upphetsad när han ser kopplet och börjar hoppa, säga nej i en stark röst och eventuellt upp handen. Sedan ge hunden sit och stanna kommando. Du kan behöva göra detta några gånger innan hunden följer, men du får inte bifoga koppel tills hunden är lugnt sitter. Chansen är hunden kommer att återvända till det exciterade hoppning beteende. Återigen talar hunden att sitta och stanna innan du beger dig mot dörren. Hunden kommer att få det, och någon gång lugna ner sig.
När du öppnar dörren låt inte hunden bunden ut framför dig. Inte passera tröskeln till dörren med hunden utfall framåt. Återigen stänga dörren och berätta hunden att sitta och stanna. Gå koppel i handen ut genom dörren. Om du kan stötta dörren öppen så att hunden kan se dig gå ut hunden först medan de sitter. Om hunden har suttit nu berätta hunden att komma och bara fortsätta att vara framför dörren. Stanna så ofta du behöver för att sätta hunden tillbaka i sittande ställning när han försöker få framför dig. Det kan ta lång tid att få ner den främre promenad sätt men när hunden har lärt sig att han inte kommer undan med att få fram att han kommer att ta sin position bakom eller helst bredvid dig.
Det finns många sätt att lära en hund till häl. Jag har hittat det enklaste vara att hålla kopplet vertikala upp från kragar och lägg andra handen far ner på koppel tills du gör det hån. Detta tillåter inte hunden att dra framför dig. Gå ut med hunden på vänster sida håller i kopplet hån. Upprepa kommandot ‘häl och om igen. Testa att se om din hund blir det genom att låta koppel gå lös. Om hunden förblir vid din sida, prisa honom och ge honom en behandling. Denna process kan ta några minuter eller några dagar, men jag har aldrig haft en hund som inte kunde lära sig att läka detta.

Dusty
Bryta ner meddelandet barriärerna mellan Hörntänder och människor
Symtom på blåscancer i Cats
Vad är Pyothorax i Cats?
Hur Trim en iller naglar
Behandling av blåscancer i Cats
Pet Emergency – Var beredd med en Pet First Aid Kit och HLR
Hur du tränar din hund för livet: Lydnad Utbildning övervinner mest hund beteendeproblem
Det mest bisarra hundras
Så att tala om tid genom att titta på en hunds beteende
Hur man sparar en okläckta Anka och höja en ankungen

Leave a Reply