Hur du tar din hund blodtryck

Dogs sägs vara människans bästa vän. Om han är vår bästa vän, inte ska vi vara hans bästa vän? Att vara en god vän du tar hand om honom och ge honom normala vecka checkups. Dessa är inte veterinär ges, det är saker som att känna efter knölar, titta på deras tänder och tar deras blodtryck. Det finns fler hundar diagnosen hyper spänning än någonsin tidigare. Att veta hur man gör alla dessa saker, är bara ett annat sätt att vara den vän du vill att han ska vara.
För att utföra denna mycket enkla åtgärder du kommer att behöva ett djur / Liten blodtrycksmanschett. Ett spädbarn manschetten vanligtvis fungerar. Du kan köpa en till ett mycket billigt pris på de flesta stora super-allt-butiker. Du behöver också en mikrofon som är mycket liten och förstärker ljudet i en högtalare, och slutligen behöver du några grundläggande genomskinlig tejp
Punkt 1
Oavsett vilken fot din hund är mer glad över att ge dig, välj en av de främre / bakre ben och leta efter ett litet område av päls där vår handled skulle vara. Detta är pulsen centrum. Raka av håret som är rätt i denna plats.
Steg 2
Placera den lilla mikrofonen på rakade området. Vrid alla förstärkningen maskiner på, och vänta på pulsen. Du kommer att höra din hunds puls genom högtalarna som låg snöig beat. Tejpa detta till rakade området. Varv runt benet är bra. Veterinärer har denna enhet som är specifikt för detta ljud.
Punkt 3
Placera liten kopp runt den del av benet som har liten mikrofon. Pumpa kopp tills kommer inte blåsa någon större. Detta bör leda till inget obehag för hunden.
Steg 4
Titta mätaren och lyssna till rytmen. När det finns ett hopp i nålen som ligger i linje med ett hjärta betor – detta blir större antal mer det diastoliska trycket. När vi låter nålen framsteg på väg, nästa gång den gör det igen, detta är din mindre antal eller systoliskt nummer. Då har du ett blodtryck till exempel: Systoliskt (2nd nummer) / Dystolic (1’st nummer) = 70/120
Punkt 5
Spela dessa på månadsbasis. Se upp för trender och spikar eller droppar som tyder något på gång. Mycket kan berättas bara av blodtrycket.
Tips
Om inte din hund är mycket skygg och låter dig göra något för honom, du kanske vill titta på att få honom några doggie tranqlizers för dessa tider.
Rakar inte till huden. Shave till en bra buzz cut.
Om mikrofonen är större än en liten slant, sätta koppen direkt ovanför.
Varning
Var uppmärksam på vilken typ av band. Vissa band lossnar av päls bättre än andra.
Även om du har vet hunden i flera år, eller om du har uppväckt honom från ett barn. Hundar talar i bett och nyp, inte långsam saker och uppmärksamma din hund!

Hur att behandla Regn Rot och regn Skålla hos hästar
Hur man uppfostrar en Betta fisk
Bad katt beteende
Rabatt Damskor passar din budget och ditt liv
Hund vårtor och deras behandlingar
Fördelar med borstar Hundar Tänder
Varför Fido är bättre kvar hemma
Great House Training Tips för hundar
Symtom på urinblåsan Stenar i hundar
Människan & His American Pit Bull Terrier
New Age Hundfoder: California Natural Hundfoder

Leave a Reply