Hur du lär en coonhound till Hunt Coon

Jag minns att när jag bestämde att jag skulle vilja äga en Black and Tan Coonhound, såg jag in i framtiden och såg en man och hans coonhound, sammanbundna av en gemensam kärlek till jakt tvättbjörn. I min förtrollning, jag har aldrig riktigt räknat den fulla effekten att min totala brist på jakt färdigheter eller kunskap skulle ha på min förmåga att föra denna dröm till verklighet.
Jag visste inte hur att jaga individer på Internet. Därför sökte jag med ljus och lykta för webbplatser som förklarade konsten att coon jakt. Jag lutade mig att de skickliga sätt att utbilda en coonhound att jaga tvättbjörn var att ha hunden jaga först med en annan hund eller hundar som hade en sann kunskap om sporten i coon jakt. Teorin gick som följer: oerfarna hund skulle släpa tillsammans med erfarna jakthundar på jakt efter en tvättbjörn doft. När hundarna plockade upp doften av en tvättbjörn skulle släpa i coon med rookie hunden körs tillsammans med dem sniffning upphetsat. Det föredragna Resultatet var att hundar, både erfarna och nybörjare, skulle trädet tvättbjörn och sedan stå vid basen av trädet. De skulle facket tills jägaren skulle komma och skjuta coon ur trädet. Detta lät fantastiskt i teorin, men tyvärr i min trakter fanns inga andra coonhounds som finns. Roy var en nyhet där jag bodde. Folk slutade alltid och frågade om han var en blandning mellan en DobermanPinscher och en rottweiler.
När jag fortsatte min forskning om konsten att träna en coonhound att jaga coon, avslöjade jag en annan metod för undervisning. Denna metod kallas för upptagningen av en levande tvättbjörn och hålla honom i någon typ av låda eller fat. När tvättbjörn tillfångatogs och begränsad, skulle du införa Coonhound till coon. Detta skulle göra det möjligt Coonhound att bekanta sig med lukten av en tvättbjörn. Du kan sedan kan dra pipan eller lådan över ett fält, gömma den och har Coonhound använda sin näsa för att plocka upp doften av Coon och slutligen använda sin näsa för att slipa på priset. Denna metod förespråkas också någon gång frigörandet av tvättbjörn i närheten av Coonhound. Detta skulle göra det möjligt Coonhound möjlighet att räta ut med en levande coon. Tvättbjörnar kan vara stor. De kan också vara särskilt otäck och brutal, särskilt när de känner sig hotade. Där tänder är vassa och klorna är vassare än och extremt lång. Eftersom det var förklarat för mig, skulle en Coonhound särskilt en nybörjare coonhound har en tuff uppgift att ta på och besegra en tvättbjörn i en på ett Scrum. Emellertid var tänkt syftet med denna övning att ingjuta i nybörjare coonhound en allvarlig hat mot tvättbjörnar som skulle köra sin instinkt att framgångsrikt jaga Coons i framtiden. I teorin detta vettigt, men liknar min brist på jakt färdigheter och kunskaper jag också saknade hjärnkapacitet för att fånga en levande tvättbjörn. Därför kunde jag inte köra denna plan.
Men jag är en spelare och ge inte upp lätt. I mina studier har jag lärt mig av ett tredje alternativ. Detta alternativ kallas för att erhålla en tvättbjörn skinn och använda den på ungefär samma sätt som att använda den levande coon i pipan eller lådan. Visst kan jag göra det här. Min chans kom tidigare då jag hade förväntat mig. En morgon när du kör till jobbet, kom jag över en stor tvättbjörn kadaver som var färskt väg döda. Jag drog min bil vid sidan av tvättbjörn och en tidning plockade upp döda tvättbjörn i svansen och lägg den i bagageutrymmet på min bil. Jag fortsatte glatt på min väg till jobbet utan incidenter. Jag satte på ett ärligt arbetsdag, ta regelbundna mentala pauser för att tänka på hur jag skulle gå hem och hud coon, så att jag hade skulle ha en färsk tvättbjörn dölja att träna Roy. När arbetsdagen var slut, jag gick till min bil, öppnade dörren och satte sig. Jag var snart överväldigad med den mest skadliga stanken att en människa någonsin kan föreställa sig. Det var helt hemskt. Jag hoppade ur min bil och öppnade bagageluckan, tänker jag skulle kunna ta bort tvättbjörn. Tyvärr hade stommen börjat brytas ned och min stam var full av fluglarver. Jag hade inga handskar eller skyddsutrustning. Därför mitt enda val var att få tillbaka i bilen, rulla ner alla fönster och bara grin och födde det som jag körde hem. Även om jag anställd dessa strategier, genomsyrade vidriga stanken varje tum av fordonet och det reeked obegripligt. Slutligen kom jag hem. Jag upptäckte snart att vid denna tidpunkt fanns det inte tillräckligt av tvättbjörn på huden för att få en fungerande skinn. Det var i princip alla maskar, lite päls och mycket mush. Jag satte på vissa handskar och sätta det som var kvar av denna tvättbjörn stommen i en plastpåse. Jag tänkte jag skulle få en träning av det. Jag släpade plastpåse med tvättbjörn stommen i det runt på gården och sedan gömde det i ett träd. Jag lät då Roy ut. Instinktivt, på ett ögonblick var han på spåret och han följde den utan avvikelse ända fram till trädet. Jag var imponerad.
Tyvärr, i slutet av vår träningspasset, hade jag fortfarande en tvättbjörn stomme att ta itu med. Jag tänkte att placera plastpåse i en av våra soptunnor. Men vår sophämtning dag fortfarande flera dagar bort. Det fanns inget sätt jag skulle utsätta vårt garage och kanske vårt hus till samma typ av lukt som var förseglad i min bil. Utan att egentligen veta var min slutdestination skulle vara, laddade jag plastpåse med tvättbjörn stommen kvar i den tillbaka till min bil. Efter körning lite, jag har märkt en stor container tillsammans med en remsa köpcentret. Aha, tänkte jag. Vad en perfekt plats att göra sig av mitt tvättbjörn problem. Jag körde tillsammans med container, tog plastpåse ut och med en stor vräka kastade påsen i container. Inom några minuter men kände jag besviken på mitt beteende. Snart var jag container dykning i ett försök att hämta min skatt. Tyvärr var jag framgångsrik. Den tvättbjörn kadavret var tillbaka i min ägo.
Återigen, jag undrade vad jag skulle göra med detta skräp väska med illaluktande och ruttnande tvättbjörn kadaver. Det var än att jag trodde att detta skulle vara en perfekt tid för en snabb biltvätt. Märk väl, jag söker inte efter en full service biltvätt. Jag behövde bara den typ av biltvätt där du får dra upp, vakuum din bil och kasta ut dina sopor i en av soptunnorna som tillhandahålls. Jo jag stannade vid den första tillgängliga biltvätt drift. Jag tappade ivrigt 4/4 i maskinen och dammsugaren eldas upp. Jag gav då min bil en grundlig dammsugning. Jag samlade då papperskorgen som var i min bil, som innehöll min plastpåse med tvättbjörn stomme och placerade innehållet i soptunnan som fanns. Jag körde en lyckligare människa. Jag hade fortfarande en stor uppgift framför mig när det gäller att sanera mitt fordon på överblivna fluglarver. Vidare tog det ganska lång tid för doften av död till fullo försvinna. Tack och lov, det gjorde det.
Jag har ofta undrat vad som hände dagen då en stackars kille kom att arbeta och befalldes att tömma soptunnorna. Jag har slutat aldrig undrar vad den personens uttryck och reaktion var när de kom för att tömma burken som hade tvättbjörn stommen i den. Likaså är jag säker på att personen kanske inte har slutat undra vem personen var att den dumpade en död tvättbjörn i biltvätt soptunna. Under alla omständigheter, för mig är fortfarande en av mina bästa användningar av en dollar som jag någonsin har haft. Självfallet, denna serie av händelser fått en nära varje föreställning om att det Roy och jag var avsedda att vara tvättbjörn jägare. Vår tvättbjörn jakt karriär hade kört sin kurs. Vi var färdiga.
Klicka här för ett nytt äventyr i Roy Black and Tan Coonhound: En Black and Tan Coonhound Hittar ett hem
Klicka här för ett nytt äventyr i Roy Black and Tan Coonhound: Att coonhound kan jaga

Vård av Ghost räkor i akvariet
Citron Tetra Faktablad
Allt om rasen: engelska Foxhound
Hur du tränar din hund att inte dra på ett koppel
The Painted Dog
Fem skäl varför du ska hålla din hund hemma
Trötthet och värmeslag när du tränar din hund
Därför bör du inte ta din hund att arbeta
Ska du äger en Alaskan Malamute?
Film Primer: Couples Retreat
Hur man tar hand om en sköldpadda från Hermann s Art

Leave a Reply