Hur du hanterar döden av ett husdjur

Död ett husdjur kan vara svårt för vissa människor. Detta gäller särskilt för husdjur som har varit en del av familjen i flera år. De första två dagarna efter döden av ett husdjur kan vara den värsta delen av sorg för förlusten av ditt husdjur. Jag vet detta eftersom efter över fem år, jag känner detta med avgång min gamle vän Alley. Första hand erfarenhet kan berätta hur hårt död ett husdjur kan vara. Men hur hanterar man det? Här är några tips som kan hjälpa.
Du kommer att förneka det hände, och sedan erkänna det. När jag först hittade min katt i en uteplats stol utanför mitt hem jag trodde att hon bara hade somnat. När jag inte kunde få henne att vakna, rockade henne och bad henne att flytta. Död ett husdjur var inte något jag ville acceptera, särskilt med Alley. Det tog mig ett par minuter att erkänna död mitt husdjur Alley. Vi hade gått igenom många saker tillsammans, vi hade sett tre hem, en översvämning orsakar separation för mer än en månad, en hund, en rumskompis, och några bra och dåliga dagar. Nu var jag tvungen att gå igenom en ytterligare stor fråga utan henne.
Du kommer att vara i någon form av chock. Det kommer nästan kännas som skendöd eller slow motion i tid som du försöker lista ut hur man ska hantera döden av ett husdjur. Om du är hemma, inser att du har ett dött djur som kommer att locka buggar och andra rovdjur är det första gott tecken du är medveten om saker. Jag vet att det låter hårt, men ta hand om din vän kommer att kräva en sista uppgift, att hitta en sista viloplats. För mig skulle det vara under ett träd på bakgården där Alley älskade att sitta på varma dagar. Om du funderar på kremering, måste du flytta snabbt. Även om jag inte vet hur länge Alley hade varit borta innan jag hittade henne, insåg jag när jag höll henne den eftermiddagen att hennes kropp styva upp, och flugorna samlades.
Du måste gå med konstant hastighet. Den sista uppgiften att hantera resterna efter döden av ett husdjur måste göras med en stadig takt. Du är nu kämpar tid elementen och kroppens kemi. Var och en av dessa saker fungerar mot dig. Medan anda av din vän snabbt bleknar, kommer deras kropp att gå långsammare, men inte mycket. Kroppen börjar stelna upp inom en timme eller mindre. Kemisk nedbrytning har redan börjat, och varmare väder kommer att påskynda denna process. Välj den sista uppgiften som du vill utföra och flytta. Jag valde att begrava Alley, och när hon började stelna upp, visste jag att jag var tvungen att begrava henne. Det tar tid att få de verktyg du behöver tillsammans för att utföra uppgiften.
Du kommer att gråta. Död ett husdjur orsakar stress, både känslomässig och fysisk. Du känner frånkopplad från världen. Du vill hela situationen för att stoppa och vända kurs. Som jag sa min sista adjö till min långa tid vän, jag ville hålla tillbaka någon show av känslor eftersom jag inte vill tro detta hände. Gränd kunde inte vara död. Och som jag höll henne, innan hon i marken, tänkte jag att hon skulle flytta även lite att jag vet att jag inte behövde göra det. Jag kände tårarna när jag täckt över kroppen, och sedan vände och bara snyftade en stund. Du hittar en lång hård rop på döden av ditt husdjur kommer att frigöra en del av stressen.
Rutinerna kommer att bli svårt att hantera. Det jag fick reda på det hårda sättet. Att handskas med döden av ett husdjur,, innebär speciellt en långsiktig följeslagare inser att vissa rutiner inte längre är giltiga. Gränd har varit borta i två dagar, och jag fånga mig få en platta ner för hennes mat. Jack, min andra katt, som används för att få sin mjölk på morgonen bredvid Alley och hennes. Det förvirrade Jack när jag sätter den extra tallrik ner med Alley som borta. Och jag ser fortfarande för henne på morgonen, och när jag kommer tillbaka från promenader min hund Rambo. Igår kväll gick jag för att ge på huvudet henne en Godnatt klapp, och mindes hon inte var där. Det var svårt. Att ge upp rutiner kommer att bli svårt. Men detta tar upp nästa objekt.
Minnen är en bra sak. Även om död ett husdjur kommer att föra tillbaka en flod av minnen, jag har kommit för att långsamt inse, minnen är ett sätt att hålla min kärlek Alley levande. Minnas de saker som gjorde att du älskar din vän kommer att göra ont. Men det kommer också att hjälpa dig att hantera sin förlust. Och det kommer att påminna dig varför du brytt ha ett husdjur som. Minnen av Alley rullade upp bredvid mig i sängen, eller på mitt skrivbord eller knä jag kommer alltid minnas. Minnen av henne oberoende anda kommer också att ge mig styrka, som de gjorde för åren jag hade henne här. Glöm inte anledningen till att du hade din vän i ditt liv, eller vad de gav dig i gengäld för säker hamn.
Säg adjö så ofta du behöver. Detta är en annan sak att göra för att hjälpa dig komma förbi död ett husdjur. Säger adjö så ofta som du behöver kommer att hjälpa lindra smärtan, även om det för en liten mängd varje gång. Om du sagt godnatt till ditt husdjur i slutet av dagen, som jag gjorde, kommer att fortsätta att göra så att mildra förändringar av rutin samtidigt erkänna smärtan av förlusten. Tyst hågkomst bidrar också till att säga adjö. Titta på gamla foton hjälper mig längs denna vägen. Jag satte Alley som bakgrund på min dator. Jag vet att det inte varar för evigt, men det hjälper när det behövs. Vilket leder oss till en annan sak att göra.
Hitta ett sätt att hedra din vän. Med döden av min vän, gråta jag fortfarande. Skriva ut det orsakar tårar eftersom jag kommer aldrig vet hennes kärlek igen. Men att veta att jag hedrad att kärlek och vänskap jag haft i år genom att berätta för andra om det gör en förlust lättare att hantera. Efter döden av ett husdjur, hitta ett sätt att hedra deras minne hjälper inte bara med sörjande, utan bidrar också till att erkänna deras existens och ära de gav dig med sitt liv i din värld. Gränd Jag vet älskade mig, även när jag inte kan ha hela tiden förtjänat det, men vet att hon valde att stanna med mig som vi flyttade till svåra och föränderliga tider förtjänar att hedras.
Även död ditt husdjur kommer att orsaka en hel del smärta, som jag vet av erfarenhet, dessa steg hjälper lindra smärtan, även om en liten stund. Jag vet inte hur lång tid det tar att komma över döden av ett husdjur, men lätta genom de första 48 timmarna efter förlusten av en levande del av dig är verkligen en del av processen. Jag hoppas att du har så många bra sätt att komma ihåg din vän som jag mitt.

De Nesting Platser för fåglar
Hur Coax en Foster katt att äta
10 sätt att upptäcka en valp kvarn
Tune-up för Kitty: Hur man tar hand om din katt
Hur spelar regelbundet med din katt hjälper till att utveckla en självsäker, friska Kitty
Hur man tar hand om en dräktig råtta
The Orange Tabbykatt
Hur ta hand om en äldre inkontinent hund
Djurplågeri
Allt om rasen: Golden Retriever
Anledningarna Varför Arbetsgivare inte låta sin personal få sina hundar att arbeta

Leave a Reply