Hur du håller din katt Rengör

Lyckligtvis för djurägare, katter är naturligtvis mycket rena djur. Deras naturliga instinkt att brudgummen och tvätta sig själva visar att katter bryr lika mycket om renlighet som du gör. Det finns några saker du kan göra för att hjälpa till att hålla din katt ren – slutresultatet kommer att bli en lycklig ägare och en glad katt!
Den kattsand facket är en stor fråga för kattägare. Det sätt du hanterar kattsand kan ha en stor inverkan på tidiness av din katt. Du bör rengöra kattsand dagligen för att hålla det fräscht. Om du kommer att sakna en daglig kattsand ren (till exempel om du ska vara borta) lägga lite extra kattsand till facket för att absorbera lukten.
Kvaliteten på kattsand är viktigt. En bra kattsand kan verkligen dra ner på lukt och kladd. En kattsand som jag gillar är Världens bästa kattsand. Den är tillverkad av naturliga ingredienser och klumpar för att hålla din katts tassar rena och göra sanering enkelt. Det är en bra idé att ösa ut kattsand så ofta som möjligt. Skopar upp kullen så snart din katt använder facket hjälper till med lukter. Denna ordning är inte mer arbete än att ta en hund på en promenad och städa upp efter honom. Om din katt har långt hår, kan det vara bra att försiktigt trimma håret runt hans bakre för att hindra honom från att bli smutsiga.
Grooming är också viktigt. Köp en bra katt borste som är lämplig för din katts typ av hår. Zoom Groom fungerar bra med långhåriga katter och många katter verkligen njuta av massage ger. Försök att borsta din katt varje dag för att hålla lösa hår i schack. Olika raser har olika längder och texturer av hår, lite hår tenderar att mattan så grooming behövs oftare.
Grooming behövs särskilt på sommaren när katter fäller mest. Borsta regelbundet kan du kasta löst hår utan att det hamnar på dina soffor!
En annan användbar vana för att hålla din katt och ditt hus rent är att dammsuga regelbundet. Handhållna VACS är praktiskt för dammsugning upp herrelösa kattsand som du katt har sparkat ut ur facket. Även vakuum mattor och möbler ofta att bekämpa effekterna av utgjutelse.
Dessa enkla vanor kommer att hålla din katt (och ditt hem) ser och må bra.

Hur man klär din hund
Vård av en Wild Baby Bird
Fyra Tassar kissa House Breaking Pads
Duvor som husdjur
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Giftiga ormar i Texas
Ice Cream House Dog House
Vikten av att Trimning dina hundar naglar
Hur Rengör ditt terrarium på rätt sätt
Vilka är fördelarna med att anta en katt?
Dog Training Schools i Metro Atlanta

Leave a Reply