Hur du håller din hund sval när resa

Hundar är män bästa vän. Vi vill också att de alltid känna sig bekväm som vi är. Eftersom vi anser att hundar som en del av vår familj, blir de också en del av våra planer och våra resor semester. Mänskliga som vi är, känner vi trötta på långa resor. Om vi ​​inte är vana att resa, kräks vi brukar och vi svär att få alla läkemedel och nödvändiga saker för att hjälpa oss njuta av vår nästa långa resa. Samma med våra hundar, de har också åksjuka eller bil sjukdom. De är inte vana att rörelse och det kommer säkert få dem att känna sjuka. Det är därför vi har listat några tips att kontrollera att låta våra hundar njuta av vår resa och semester. Kolla in det här.
Din hund och hans provkörning
Övning ger färdighet, sakta men säkert, det är några av de punkter som vi måste överväga. Vi kan låta våra hundar med oss ​​i våra korta resor, som en resa till mataffären eller till en väns hus. Låt dem har en känsla av ett fordon i rörelse så att de inte kommer att vara i en chock när du går på en lång resa. Detta kommer att förhindra att din hund från undrar om förslaget om bilen eller från fruktan skulle orsaka honom.
Din hund och näsan på ditt fönster
Låta din hund ligger på golvet gör honom fokusera så mycket på rörelse i bilen. Gör honom upptagen genom att låta honom sitta bredvid fönstret för att få en bild av ditt sätt och låta näsan känna luften utanför fönstren vilket gör din hund att må bättre.
Din hund och hans rastplatser
Detta kommer att slappna av din hund för en stund genom att låta honom gå, befria honom från konstiga rörelser i bilen. Detta kommer också underlätta magbesvär på din hund.
Din hund och hans resa diet
Om du planerar för en lång resa, se till att ge din hund tillräckligt måltider. Det är mer lämpligt att låta hunden resa med en tom mage vilket förhindrar honom att kräkas på din resa. Du kan ge mindre mängd torrfoder i en åtta timmars intervall.
Din hund och hans första hjälpen ört
Första hjälpen för illamående för oss och våra hundar är ingefära. Eftersom ingefära har en förskräcklig lukt och smak, kan vi köpa ingefära kapslar för hundar där vi kan gömma sig i en jordnötssmör eller ost eller något som vår hund skulle älska. Du kan också ta med dig pepparkakor om du planerar en lång resa.
Din hund och hans veterinär
Din hund kan också använda Cerenia. Detta är vanligtvis ordineras för att hjälpa din hund att övervinna åksjuka och kräkningar. Detta recept är endast tillämplig på fyra månader gamla hundar och bör användas endast i fem dagar. Du kan också kontakta din veterinär om han tror detta recept verkligen kommer att hjälpa din hund. Han kanske har andra recept eller försiktighetsåtgärder för att ge för att hjälpa din hund rida med dig igen på din nästa resa.

Hur man gör Quick & Simple Homemade leksaker för ditt husdjur
Utbildning själv att träna din hund
Skötsel av din äldre hund
Granska Acadiana Cafe i San Antonio, Texas
Införa en ny katt till ditt hem
Greenies Pill Fickor Feline
Tecken din katt är stressad
Om Hjärtmask och hur man förebygger det
Canine Medarbetare? Varför tar din hund att arbeta med dig kan ge Överraskande fördelar
Orsaker, symptom och behandling av dålig andedräkt hos hundar
Är en Parakeet rätt för dig?

Leave a Reply