Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa

Den vackert väder som ofta kommer med sommarmånaderna kan betyda massor av utomhus kvalitetstid med ditt husdjur. Våra husdjur lita på oss att hålla dem säkra och följa några säkerhetsrutiner garanterar en trevlig sommar upplevelse för både dig och ditt husdjur.
Först och främst hålla dina husdjur hydratiserade. Det är lika viktigt för djuren att stanna hydrerade som det är för människor. Kom ihåg att ta mycket vatten med dig om du tar din hund på en lång promenad eller vandring.
Aldrig, aldrig, aldrig lämna ditt husdjur i en bil, men det är särskilt viktigt under sommarmånaderna. Solen kan höja temperaturen i bilen till 120 grader Fahrenheit i ett spann på bara några minuter även om du har rullat ner fönstren.
Var noga med att inte låta ditt husdjur dryck från pölar på gatan. De kan innehålla frostskyddsmedel som har en söt smak som tilltalar djur men är extremt giftigt. Var uppmärksam när du tar en promenad med ditt husdjur att de inte försöker smyga en klunk.
Kom ihåg att djur svala på olika sätt än människor gör. När vi överhettas, svettas vi och bli av med överskott kroppsvärme. Djur svettas bara genom stoppning på sina tassar som är långt ifrån tillräckligt för att kyla ner sina kroppar på en varm dag. För att hålla från överhettning de flämta. Luftfuktighet kan störa deras förmåga att göra sig av överskottsvärme genom flämtande. Dessutom är det viktigt att komma ihåg att hundar svala underifrån. Om du försöker kyla ner din hund blir det mer effektivt att hälla vatten på magen eller fötter än över huvudet.
Se till att ditt husdjur inte överdriva. Det är viktigt att hålla ditt husdjur i god form genom att ge rätt mängd motion, men det finns något sådant som för mycket. Var uppmärksam på sina handlingar. Om ditt husdjur är flämtande och verkar utmattad, stanna och ta en paus. Ta gott om vatten med dig på långa promenader och bo på en jämn takt.
Vissa husdjur har en särskilt svår tid med värmen. Mycket unga djur, gamla, sjuka eller skadade djur har svårare att reglera sin kroppstemperatur än friska. Se till att dina husdjur sval och bort från solen på särskilt varma dagar. Även friska djur bör inte lämnas utanför okontrollerade under lång tid, även om det finns en skuggig område för dem att slappna av.
Om du misstänker att din hund lider av värmeslag, måste du agera snabbt. Du bör omedelbart kontakta din veterinär eller har någon annan göra det medan du brukar djuret. Applicera handdukar indränkta i kallt vatten för att hårlösa områden på djuren kroppen (magen är oftast ett bra ställe att börja) under transport ditt husdjur omedelbart till en veterinär.
Vet hur man känner igen tecken på värmeslag. Värmeslag är potentiellt dödlig, och kan resultera i hjärnskador även med akutsjukvård. Tecken på värmeslag är:-Staring
[Flämtar]
-Ängslig uttryck
-Vägran att lyda kommandon
-Varm, torr hud
-Hög feber
-Hjärtklappning
kräks stort
Komprimera
Sommarväder inspirerar ofta trädgårdsmästare att arbeta på sina gräsmattor eller trädgårdar, så du måste vara mycket försiktig med vegetabiliska livsmedel, gödningsmedel och insekticider som kan vara dödlig om ditt husdjur får i dem.
Se till att använda loppor och kryssa medicin som rekommenderas av din veterinär. Var försiktig vid tillämpningen av dessa mediciner eftersom de kan vara giftiga vid förtäring. Också vara säker på att skydda ditt husdjur mot hjärtmask genom att ge en förebyggande medicin som du kan köpa från din veterinär. Sjukdomen överförs genom myggor och kan leda till döden hos hundar och katter.

Nedgången av änglar
Enkelt och roligt hemlagad valp leksaker
I Obamas Vita huset hund
Lila Kaniner Ras profil
Cribbing i Hästar
Chupacabra Semi-mytisk varelse Hittade Möjligen i Texas
Anatomin av Cat Eye
Enkla tips för vård av ditt marsvin
Rätt hund säng Ger din bästa vän en mängd fördelar
Hur att städa upp efter en sällskapsfåglar
Pet Profil – Northern Pine Snake

Leave a Reply