Hur du håller din hund Aktiv när de bor i en lägenhet

Det är svårt att hålla din hund aktiv när de bor i en lägenhet. Men det finns saker du kan göra för att se till att din hund har en lycklig livsstil och får ordentlig motion. Nedan finns några tangenter som hjälper dig att hålla din hund aktiv när de bor i en lägenhet.
# 1 för att hålla din hund aktiv när de bor i en lägenhet: Hur mycket motion gör ditt husdjur behöver?
Hundar behöver i allmänhet minst 45 minuter till en timme av lek och motion, även om detta kommer att variera beroende på ras, hälsa och ålder på hunden.
Om din hund har hälsofrågor som diabetes, höftledsdysplasi, artrit, eller något annat tillstånd som kan äventyra deras förmåga att vara aktiv, bör du tala med din hunds veterinär att ta reda på vad hunden kan hantera och vad typer av aktiviteter är bäst för honom.
# 2 Nyckel för att hålla din hund aktiv samtidigt som lever i en lägenhet: Schema tid för lek och motion
Om du arbetar och är upptagen för det mesta, måste du schemalägga tid för att se till att din hund tillräckligt blir spela och träna. Försöka få upp tio minuter tidigare än vanligt och ta din hund för en tio minuters promenad. Om möjligt, kommer hem till lunch och ta din hund ut för att använda badrummet och sedan spela fångst för tio minuter.
Om du inte kan ta din hund på en promenad på morgonen eller under lunchen, överväga att anlita någon att göra det åt dig. Många tonåringar är mer än glada att gå hundar för lite extra pengar.
När du kommer hem på kvällen ta din hund på en femton minuters promenad och sedan spela dragkamp, ​​fånga, frisbee, eller något spel du och din hund kärlek. Genom att göra detta ditt husdjur kommer att få ett genomsnitt på 45 minuters aktivitet varje dag.
# 3 Nyckel för att hålla din hund aktiv när de bor i en lägenhet: Dog parker och doggy evenemang.
På dina lediga dagar du kan överväga att ta din hund till din lokala hund park där han kan umgås med andra hundar. Det är en fantastisk plats att spela fångst eller frisbee och låt din hund att sträcka på benen.
Vissa städer värd även doggy evenemang, där du kan ta din hund att göra roliga saker och leka med andra hundar. Om du vill behålla din hund aktiv när de bor i en lägenhet dessa händelser är stora. För att ta reda på om, var och när doggy evenemang hålls i din stad, kolla din lokala papper eller stad nyhetsbrevet tala med stadshuset, eller sök på nätet.
Håll din hund aktiv när de bor i en lägenhet: Ett sista ord
Bestäm hur mycket aktivitet din hund behov, schema tider för lek och motion, överväga att anlita någon att gå och leka med din hund när du inte kan, och dra nytta av hund parker och lokala doggy evenemang och du hittar det är ganska lätt att hålla din hund aktiv och frisk när de bor i en lägenhet.

Mest effektiva tips för potträning valpar
Hur att välja den bästa hund mat till din hund
Allt om rasen: Golden Retriever
Söka ny Fun, föda upp en Koi
En beskrivning av American Paint Horse
Spara pengar med bra service till Banfield Animal Hospital i Sterling, VA
6 Fisk bör du aldrig sätta i din akvarium
Den Skosnöre
Bo – Vita huset första hund
Shih-Tzu hundar är Therapuetic för dem med stress
I försvar av Chained hund och ägare

Leave a Reply