Hur Dog Parks kan vara en bra sak: Off the koppel och släppa lös

Dog Park. Dessa ord är magiska för de flesta hundar, men kan leda till en viss stress och oro för sina ägare. Dog parker är hundens version av kaffehusen är platser för hundar av alla storlekar och raser att un-koppel uppdämd energi och ett bra sätt för din hund att få social interaktion också. Du kan ha en bra tid när alla följer några enkla regler. En hund park är inte en plats där du tar en otränad och unsocialized hund att få honom umgicks. En hund måste kunna följa de grundläggande kommandon som kommer “, stanna och gå till bänken. Grundläggande lydnad klasser är ofta en bra idé för din hund så att han får den utbildning han behöver för att kunna vara säker i parken.
Dog Parks dyker upp runt om i landet, som erbjuder en rad bekvämligheter såsom barn doftande doggy väskor, fontäner vatten och kurser smidighet. Med mer än 74 miljoner hundar i amerikanska hem, behovet av en lämplig plats för att spela och umgås fortsätter att växa.
Här är några användbara tips som kan göra ditt liv enklare på Doggy parken.
1 Ta en vattenflaska och hund skål för att förhindra att din hund från läppning upp smutsigt vatten som kan ha bakterier i den. Detta är mindre problematiska, om parken har en fräsch fontän.
2 Vissa människor bär en trycksatt citronella sprej används vid en hund skärmytsling. Detta gör inte ont på hunden bara skrämmer dem.
3. Låt aldrig din hund av din synfält. Hundar är som små barn och behöver tillsyn.
4. Kontrollera att du har din koppel redo i fallet.
5. Har din mobiltelefon på dig i nödsituationer.
6. Känn din hund kroppsspråk. Om du vet dina hundar skyltarna kommer du att kunna berätta när de är trötta, redo att gå eller ens förvärras.
7. Plocka upp efter din hund.
8. Lämna dina hundar favorit godsaker och leksaker hemma, kan detta leda till din hund som är territoriell över föremålen.
9. Se till att din hund har vaccinerats och är uppdaterade och är vid god hälsa och inte sjuka, vilket kan göra andra djur sjuka. Din hund ska också vara godkänd med länet också.
10. Se till att de har sin krage på hela tiden och har löpande taggar. Ett mikrochip är en bra idé också.

Dog Breed-Harrier
Tips för hand om en äldre hund
Översyn av Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier
Fullblod på banan
Syftet med Withers hos hästar
Varför gör katter Purr?
Ormar som husdjur
Hur förstå dina fåglarnas beteende, del två: vocalizing och skrikande
Hur man gör Homemade Rat Leksaker
Trader Joe Peanut Butter Soft hundgodis och Blue Dog Bakery Premium Low Fat hundgodis
Hunduppfödning

Leave a Reply