Hur Coax en Foster katt att äta

Att främja katter är ett underbart sätt att skämma bort ditt intresse genom att interagera med katter i din vård som du gradvis vinna deras förtroende och tillgivenhet. Men inte alla katter kommer att stöta på dina armar och acceptera dig så snart du gå genom dörren. Vissa katter är väldigt skygga under den inledande mötet och kommer att springa och gömma sig från dig i stället besvara samtal att komma och äta, särskilt äldre katter som redan ställs på sitt sätt. Om din fosterson katt inte äter och du är orolig för vad de ska göra, läs vidare för att lära sig några enkla metoder som kommer att få Fluffy äta igen.
Lär känna katten
Cat sitters bör inte misströsta om katten på sin vård vägrar att äta den första timmen eller två efter att de har tagit på sig ansvaret för katten. De bör inte heller förhastade slutsatser, tro att katten är envis och i behov av ett djur behavioristiska att räta ut det. Det är normalt för katter att vägra äta först, särskilt om de införs till någon annans hem för en övernattning eller för en längre tid. Istället för att fokusera all din uppmärksamhet på att övertala katten att äta först lära känna katten. Tillbringa så mycket tid som du kan smeka katten, prata med dem och visa katten runt så att den vet var den mat, vatten och kattlåda ligger alla. När en katt bekanta sig med sin nya omgivning, kommer det att känna sig mer tillfreds och avslappnad.
Fysisk uppmaningar som fungerar!
En katt bör inte gå mer än en dag utan att äta, eftersom detta kan leda till allvarliga hälsoproblem komplikationer. Det är därför en hundvakt bör satsa tid på att lära känna katten och sätta katten till mods innan det tar ytterligare åtgärder för att rätta till det faktum att katten inte äter. Medan en fysisk kondition är verkligen en faktor värt att överväga, är det inte den enda anledningen till att en katt inte äta. Om katten envisas med att vägra att äta, fysiskt lirka katten att äta genom att placera en liten mängd mat på fingret och sedan föra fingret upp till kattens näsa. Låt det lukta fingret och slicka bort en bit mat. Detta är vanligtvis tillräckligt för att locka en katt att börja äta igen. Foster katter som är i okända miljöer bör ha en lugn plats att äta och dricka utan störningar. Konvertera extra sovrum eller studier i ett lugnt, fristad för katten att äta i fred och uppmuntra katten att äta små måltider lite och ofta.
Om ovanstående förslag inte fungerar, ta katten med till veterinären för läkarvård. En underliggande medicinsk orsak skulle kunna vara orsaken till kattens vägran att äta.

Produkt granskning: LightLife Smart Dogs Veggie Protein Länkar
Anta-A-Cat månad i San Francisco, Kalifornien
Hur bli av loppor: En guide
Ta hand om din hund efter en nasal användning
Skönheten av små hundar
Den Skosnöre
Tips för när kattungen inte kommer att använda kattlådan
Hur du vet när din nymfparakiter behöver gå till veterinären
De bästa kattsand Innovationer
ScrapNFun: Lätt Dekorationer för ditt albumsidor 8/28/09
Fullblod på banan

Leave a Reply