Hur Clip Cat naglar

Om inte en katt har fått sina naglar klippta eftersom de var en kattunge, de troligen inte åtnjuter processen och kommer inte att samarbetsvillig. Om du har en katt som inte används för att få sina naglar klippta, kan du sluta med repor och biter, och en mycket arg pott.
Att undvika denna mardröm, följa dessa riktlinjer om hur man klippa kattens naglar.
Hur klippa kattens naglar
1 Eftersom kattens har relativt tunna naglar, de är inte så svårt att klippa. Kraftiga spik trimmare och hårklippningsmaskiner behövs inte. Det är dock lättare att använda Clippers som skär som saxar, såsom Millers Forge Pet Nail Skärmaskiner samt Clippers snarare än de som har en liten rund öppning för klippning som The Millers Forge Guillotine Nail Style Pet Clippers.
2 Använd en munkorg när du klippa kattens naglar. Kloklippning kan vara en mycket stressande upplevelse för katter, och även den trevligaste kattens kan bita under stress. Sitt bästa för att få en munkorg som har en justerbar axelrem, så att du kan kontrollera att det passar. Se till att det finns en öppning över näsan så att katten kan andas.
3. Att klippa kattens naglar du behöver någon att hålla katten, annars du kommer att ha svårt att hålla katten fortfarande. För att hindra katten, använd vänster hand för att ta tag i nackskinnet (huden på baksidan av en katt nacke). Och placera höger arm under kattens botten, med hjälp av höger hand för att hålla tassarna som inte blir klippta.
4. Katter har tydliga naglar, så det är lätt att se var snabb (rosa kött inuti spiken) är. När du klippa kattens naglar, aldrig skära in i snabbt. Kapning av snabb är mycket smärtsam och orsakar blödningar. Du är inte sannolikt att få katten att samarbeta för en annan kloklippning om detta händer.
Om den snabba skärs, doppa spiken i Quick Stop (ett gult pulver du kan köpa på djuraffärer för att stoppa blödning) eller majsstärkelse för att stoppa blödningen.
5. När du klippa kattens naglar är det viktigt att prata med katten och låt dem veta att de gör gott. Tala med en lugnande ton för att hjälpa dem att slappna av. Om katten kämpar så mycket att de börjar flämta eller bubblor och snor kommer ut ur deras näsa och mun, sluta omedelbart. Om du fortsätter kan du äventyra att kattens liv.
Det bästa du kan göra om en katt är mycket stressade av att ha sina naglar klippta är att ta dem till en veterinär klinik där en veterinär är närvarande för att se till att katten får rätt vård och behandling samtidigt ha sina naglar klippta.

Den bästa Dog Breed för din personlighetstyp
Hur du håller din katt Off the Counter
C Applicera tryck med båda benen för att hålla hästen framåt.
Att hitta en Boarding stall till din häst
Rummy Näsa Tetra Faktablad
Dikter om Life 9: en strof på kaniner
Vad du ska göra när ditt barn ber för en häst
Katt och stråkar: Söt men dödligt
Love Warrior
Labrador Retriever
Vad du behöver veta om Canine gikt

Leave a Reply