Hur bli av loppor: En guide

Om du någonsin har gjort strid med loppor, vet du hur svårt det kan vara att komma ut på toppen. Om du vill veta hur man kan bli av loppor, är det viktigt att först veta hur de fungerar.
Vi vet att loppor lever på sin värd, vilket vanligtvis betyder våra husdjur. Äggen läggs på värden, vilket i sin tur faller av på värdens sängkläder, gården, mattan och någon annanstans våra husdjur väljer att allemansrätten. Vi kan bli av loppor på våra husdjur, men under loppor cykeln endast ca 5% av loppor faktiskt lever på våra husdjur. De återstående 95% lever i våra gårdar och våra hem.
Veta omfattningen av angrepp inte nödvändigtvis betyda att vi måste få på telefonen till vår lokala skadedjur exterminator, men betyder det att vi måste vara aggressiva i vår strävan efter en effektiv loppa borttagning.
Efter bad djuret i en loppa skölj, följ med kamning. Räkna loppor som lever på ditt husdjur och om man räknar tio loppor, är det säkert att anta att du har minst 190 loppor lever någonstans i ditt hus och din trädgård.
För att bryta loppans livscykel, måste du göra en fullständig loppa utrotning av husdjur, trädgård och hem samma dag. Annars loppor kommer att fortsätta att flytta från ett område till ett annat.
Ditt första steg i loppa avlägsnande är att dammsuga överallt. Sätt på vakuumslangen och ge stor uppmärksamhet åt hörn, på och under möbler, under sängar, alla mattor, tavlor bas, sällskapsdjur sängar, alla ytor som har haft kontakt eller nära kontakt med dina husdjur.
När du har sugits ordentligt, få en spray loppa behandling som innehåller regulator av insekters tillväxt, IGB för korta. Detta kommer att stoppa loppor från att växa till mognad så att de inte kommer att lägga ägg. Spraya mattor, hörn, sällskapsdjur säng, överallt som du precis har sugits, med IGB spray. Om du inte kan effektivt spraya alla de områden som du behöver för att få till, ta alla de levande saker från huset och använda en loppa bomb eller fogger.
Det är viktigt att i detta skede, att du inte dammsuga igen, för minst en vecka, så IGB kan fortsätta att arbeta.
Denna metod för loppa utrotning kommer att fungera för loppor, ägg och larver, men kommer det inte att fungera för puppor. I detta skede loppor i en vattentät skyddande kokong och kan inte komma till skada. Vad detta innebär i huvudsak att i en vecka eller två, så snart du ser det första tecknet på loppor, måste du göra sällskapsdjur tvätt, dammsugning och IGB behandlingar igen.
För att förstå hur man kan bli av loppor och hålla dem från att komma tillbaka här är några saker att tänka på. Loppor älskar en varm fuktig miljö och sin befolkning i ett visst område består av 50% ägg, 35% larver (dessa är de små killarna som söker sig de mörka hörn och djupa springor), 10% puppor och endast 5% fullvuxen vuxna.
En vuxen loppa kan lägga upp till 50 ägg om dagen och det tar bara en dag eller två för äggen att kläckas i larvstadiet.
Lavae flytta aktivt runt, letar efter organiskt material som till foder. Detta stadium varar allt från 5 dagar till 18 dagar eller längre, så småningom spinning en kokong där du förpuppas.
I alla ovanstående steg, kan loppor utrotas med hjälp av dammsugning, bad och IGB metoder.
I puppa skede snurrar larven ett vattentätt kokong, skydda den från sprayer och rengöringsmedel matta. I detta skede, om det befinner sig sugas in i vakuum, är han ganska mycket oförstörbar.
Förstå livscykel loppa, i vilken takt de föröka sig och i vilka skeden de är mest sårbara, kommer att hjälpa oss veta hur effektivt att bli av med loppor och vad vi behöver göra för att hålla våra hem och våra husdjur loppor gratis.
Om du är tveksamma till att använda en IGB baserad produkt, eftersom det finns en viss risk, kanske du vill överväga att använda en av dessa hem rättsmedel för loppor på ditt husdjur. Försök först att lägga vitlök till ditt husdjur måltider. Om ditt husdjur inte kommer att äta mat med vitlök, prova Black Walnut skrov. I kapselform, svart valnöt skrov inte bara stöta bort loppor utan även arbeta med fästingar och myggor. Naturläkemedel tar ca 4-6 veckor innan de sparka i, men det eliminera användningen av kemikalier på dina husdjur i din strävan att lyckas loppa borttagning.

Adoptera en katt i Waco, Texas
En titt på pyometra och chock i hundar
Ska Valpar matas valpfoder?
10 Avancerade Horse Training Tips
C Applicera tryck med båda benen för att hålla hästen framåt.
Skötsel och utfodring av hamstrar
Pet uteplats dörr Idéer för din katt
Diagnostisera Parvo virus i din valp
Dog Fat problem? En hund Ramp och nya anti-fetma läkemedel kan Hjälp
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta
Del tre: Hur du lär din papegoja att sluta bita

Leave a Reply