Hur adoptera en katt

Att anta en katt kan vara en enkel uppgift. Det finns miljontals katter sätta på för antagande som söker ett kärleksfullt hem. Här är en steg för steg guide om vad som väntar och hur man ska gå till väga för att anta en kärleksfull katt för din familj: 1. Gå till din närmaste djurhemmet och låt dem veta att du är intresserad av att anta en katt.
2 De kommer då visa dig katter eller kattungar som de har lagt upp för antagande.
3. Om du så önskar att anta en av dessa kärleksfulla husdjur du måste då fylla i ett formulär katt adoption som i princip låter dem veta vilken typ av miljö katten kommer att leva i, och kommer att ge dem den information som behövs för att se till att katten är väl omhändertagen och kommer inte att hamna tillbaka i djurhemmet.
4. Efter att ha fyllt i detta formulär måste du betala en adoption avgift. De flesta är rimliga allt någonstans 20,00 till 75,00 beroende på din stad och stat.
5. Efter detta är gjort din redo att ta hem din nya kärleksfulla husdjur.
Saker du bör veta när det antar ett husdjur: 1. På grund av ditt husdjur har funnits flera andra husdjur ditt husdjur kan ha loppor eller fästingar. Så efter att köpa din katt eller kattunge bör du noga kontrollera ditt husdjur för loppor och fästingar. Om det är nödvändigt kan det vara en bra idé att ge ditt husdjur en loppa och kryssa dopp.
2 Din katt eller kattunge kan också behöva tid för att anpassa sig till sin nya miljö därför agera lite på skrämmande sida tills han eller hon vänjer sig sitt nya hem.
Nödvändiga material när äga en katt: 1. Kattbur på antagandet
2 Kattlådan
3. Icke-klumpar skräp och skopa
4. Leksaker (katter älskar fjäder och leksaker de kan klo)
5. Vatten och mat skålar (rostfritt stål är ett bättre val)
6. Mat (Se till att du väljer väder kommer du att mata din katt mjuk eller hård mat och hålla fast vid det valet) 7. Kartong klösbräda och / eller katt torn

Den $ 20.000 Doghouse
Grön Mors dag presenter till trädgårdsmästare
Symtom och behandling av maskar i katter
Bästa Sängar för små Hundraser
Det mest bisarra hundras
Hur man sparar pengar på Dog Tandvård
Dödliga Hjärtmaskar Sätt din katts hälsa på spel
Fördelar och nackdelar med att äga portugisiska Water Dogs
Pet Säkerhetstips för Halloween
Bästa sättet att lugna din hund vid åskväder
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!

Leave a Reply