Hundtränare i Zephyrhills, Florida och omgivande områden

För många människor, det finns ingen större komfort och följeslagare än en hund. Hundar ger en känsla av komfort och kärlek, att vi som människor ibland bara inte förstå. Ibland dessa vänner behöver lite hjälp. Det är där hundtränare kommer in
Pasco Paws har gjort hundträning de senaste tolv åren i Zephyrhills, Florida. De erbjuder kurser i agility, konformation, vallning, lydnad och fly-ball.
Klasser görs på en fem tunnland belägen vid 3137 Diana Drive, Zephyrhills FL med gott om utrymme för agility klasser. Deras nästa klasser finns start 19 juni, 20 2009. De har också en yahoo-grupp. För pris och plats information, kontakta Kelli på Kelli @ pascopaws eller så kan du ge henne ett samtal vid (813) 788-9098.
Kelli har också en MS i zoologi samt riklig erfarenhet av undervisning. Kelli på Pasco Paws erbjuder också privata utbildningar.
Det finns även Florida Dog Training School i Tampa. Erbjuder tjänster i hela Tampa Bay området samt Zephyrhills, erbjuder sina utbildningsprogram klasser på: hus-bromsar, valp utbildning / valp dagis, grundläggande lydnadsträning, beteendeterapi, problemlösning, aggressiva hundar, och hem med flera hundar.
Florida Dog Training School i Tampa, erbjuder djurägare möjlighet att få ordentlig undervisning medan i avskildhet i sitt eget hem. Instruktörer köra till ditt hem för att göra dessa lektioner. De arbetar med hela familjen och aldrig använda straff som läromedel. De erbjuder också en gratis klass hund socialisering. För mer information kan du ringa på: (813) 951-4480 eller besök deras hemsida på:
Ketch Dog Training erbjuder lydnad klasser, liksom doggie dagvård och andra tjänster.
Ketch Dog Training erbjuder även privatlektioner för att tillgodose ditt schema eller om din hund behöver särskild utbildning.
Erfarna lärare arbeta med din hund i hund Sports Complex Arena. Deras uppdrag är att hjälpa människor att bli medvetna om de fysiska och känslomässiga behoven hos sina hundar, och hur dessa behov relaterar till sin egen. De arbetar för att skapa en livsstil genom utbildning för att möta dessa behov.
Ketchs klasser och aktiviteter är dedikerade till att erbjuda ledarskap och resurser till hundägare att skapa livslång kärlek och tillit med sin hund. Du kan läsa mer om dem på

Översyn av Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier
Tandvård Tips för katter
Illaluktande hund Breath: Orsaker och behandling för dålig andedräkt hos hundar
Hur man behandlar Feline akne
Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Den sanna historien om en kvinna och en hund Dela en livstid Bond
Faran med Dog Munkorg
Vilka är fördelarna med att anta en katt?
Döda Inga Shelters Hjälp eller Hurt Pet Befolkning Issue?
Anledningar till att äga en katt
Fördelar med Professionell Dog Training

Leave a Reply