Hundbur Träningstips

Vissa människor kanske tror att lådan utbildning en hund eller valp är grym. Men jag kan säga av erfarenhet att det motsatta är sant. Skicka inte känner sig skyldig om att göra detta. Lådan kommer att hålla din valp säker medan du är borta, att inte tala ditt hus och allt ditt husdjur kan få sina tänder till. Reser kan vara lättare och säkrare om din hund är ordentligt låda utbildning. Att ha förmågan att placera din rambunctious hund säkert och lätt in i en låda medan du har företag är en skänk från ovan. Du skulle inte vill att han ska slå någon över, särskilt de små. Inbrott din hund kommer att bli mycket lättare när du använder en låda. Din valp eller hund vill inte marken dess sängkläder.
Hundarna gillar i allmänhet att ha en plats för sin egen och du bör se till att det är deras eget. Låt inte barn vandra in och ut ur den lämnar leksaker och grejer inne, det är hundens den. Senare när hunden är äldre, vet reglerna för ditt hus och är pålitlig, kommer du att kunna övergång lådan på en säng eller annan säkrat område som du vill genom att använda samma kommando. Hålla sovande arrangemang i åtanke, är det lättare att rengöra ett område hunden använder hela tiden. Mer än en låda kan vara användbara, men inte nödvändigt. Lådan ska vara bekvämt och mysigt för din hund, se till att hunden har tillräckligt med utrymme att vända sig i och är lätt att rengöra. Crate utbildning spelar in hundarna naturliga instinkter.
Först ut, få alla i huset ombord med utbildning. Försök att inte göra det ensam. Ju mer förstärkning hunden blir desto bättre. Bestäm vad formulering du använder i förväg och har alltid en release ord. Man skulle kunna säga, gå till sängs eller Kennel upp och okej som en release ord. En av de största motivationsfaktorer är mat och träning tar en enorm mängd energi för båda sidor.
Lydnad är en av de första lektionerna du behöver för att lära sig och du måste veta att du kan lära gamla hundar nya tricks. Utan tanken på hunden att veta om det är dags att vara lydig att det inte kommer att lyssna. Få hundar uppmärksamhet antingen klappa händerna, vissla eller ring hans namn och se honom i ögonen, låt honom vet att det är dags för ett träningspass Du bör ha ett träningspass minst 15 minuter om dagen, plus intermittent träning hela dagen . Håll inte träningspass längre än 15 minuter vid en tidpunkt. Utbildningen bör vara en livstid strävan, ett sätt att leva, ibland mer intensiv än andra gånger. Det finns en skillnad mellan formell och informell utbildning.
Placera en seg behandla insidan eller en tugga leksak är ett bra sätt att få dem in lätt. Varje gång han går in ge honom kommandot. Massor av petting och uppmuntran kommer att gå långt, eftersom ju äldre hunden blir mindre mat den behöver. Petting och uppmuntran bör ersätta maten så småningom och gradvis. Utbildningen tar en enorm mängd uthållighet, men kommer att vara väl värt det. Ju yngre du lär en hund att använda en låda desto bättre, kan ni tänka er att försöka driva en £ 100 hund i en låda han inte vill gå in? Crate utbildning kan vara svårare om hunden kommer från en kennel eller valp kvarn, så förstår där hunden kommer från
Placera hunden i lådan, vilket ger honom kommandot som du gör det och se till att han har det, klappa honom och ge honom behandlar och uppmuntran. Ett par hund leksaker att leka fetch med i och ut ur lådan kan få honom mer bekväm med det. Håll lådan i närheten av där du befinner dig, så att han kan se dig. När du är hemma kan du lämna dörren öppen så att han kan komma och gå som han vill, om du försöker rumsren hunden. Om så är fallet låt inte honom fri har strövar av ditt hus tills du är ganska säker på att hunden är rumsren. När potträning, se till att du tar hunden i koppel och visa honom eller henne där du vill att de ska gå och uttala någon form av kommando. Din hund eller valp kommer att behöva gå ca 6 gånger om dagen och särskilt efter måltiderna. Om du försöker låda och rumsren en valp eller hund när du arbetar måste du vara där i minst lunchtid paus. Försök att ta honom eller henne varje timme på kvällen.
Använd aldrig lådan för en straff, vilket tenderar att ångra allt det arbete ni har gjort. Du kan behöva en paus eftersom utbildning en valp är mycket ansträngande i början. Var inte rädd för att ta det paus och placera valpen där, bara inte göra det argt. Lämnar dem där under en längre tid är inte heller rekommenderas. Se till att du tar bort eventuellt kragen när man lämnar hunden i det som det skulle kunna fastna. Gör det roligt för dem så mycket du kan.
Även om det kan verka som dessa lådor är dyra, tänk nöjet att en väl utbildad hund och alla dina möbler, skor, kläder och även dina väggar, vad skulle det kosta att byta allt det där? Sedan finns det veterinär räkningar. En metalltråd låda varar livet och därefter. Du kan prova att plocka upp en begagnad, vi sålde en av våra att ta igen kostnaden när vi var klara med det. Det finns många stilar att välja på som passar alla inredningar.
Crate utbildning din hund kommer att göra hund ägande mycket roligare för både dig och ditt husdjur.
Hundburar & Backar Pet – Gratis frakt!

Hur du tränar din katt att inte stjäla och inte skrapa Möbler
Produkt granskning: Prevue Hendryx mushjulet
Testa dina kunskaper om myter Dog Training
Burmesiska Pytonormar: The Hunter är nu Hunted
PETCO Comfort Control Dog Selar
Tips för en ny hund Ägare: Hur mycket kostar det att mata en hund?
Aquatic filtersystem-Den viktigaste komponenten att ha i ditt akvarium
Är du tvekar att anta en Shelter Animal?
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Adobe Dreamweaver CS4 Tutorial 1,2
Hundarnas parvovirus, eller Parvo

Leave a Reply