Hundar – Sjukförsäkringar krävs eller inte?

En stor fråga som djurägare dessa dagar är om försäkringen är nödvändig eller inte för sina husdjur? Denna fråga har uppkommit i sitt sinne av många skäl. Människor spenderar för mycket pengar och tar bra insats av att hålla sina husdjur i friskt tillstånd. Numera har det blivit en symbol för status hålla husdjur attraktiva. En annan rädsla djurägare har haft är risken för vissa av de raser. För alla husdjur, tillräckligt raser finns tillgängliga nu. Och, nya raser som försöker inympa de nödvändiga egenskaperna hos olika tillgängliga märken. Samtidigt försöker för nya raser risk blir eskalerade många gånger. Många av de nyligen genererade raser saknar motstånd makt och chanser att bli bytesdjur av olika sjukdomar, både smittsamma och icke-smittsamma.
Tja, är det verkligen ditt val, du hand om ditt husdjur på ett effektivt sätt? Är du säkerställa att det inte är tidskrävande saker som inte är tänkta att ätas? Det visar sig vara en av de främsta orsakerna till sällskapsdjur få smittsamma sjukdomar. Ser du att din hund inte kommer in slagsmål med grannskapet hundar? Chanserna att få sår och migration av olika bakterier i ditt husdjur kropp är höga i dessa kontakter. Och om ett sår går obemärkt din käraste husdjur kommer att möta en dålig förmögenhet och det kan hamna i den totala undergång av den vackra varelse.
Dessa är bara några av de många frågor som du måste svara innan man fattar beslut om nödvändigheten av att köpa sällskapsdjur försäkring. Detta beror på att ovanstående skäl är bara några som orsakar husdjur att landa upp i djursjukhus.
En mycket vanligt hört talas om scenen är det där du spelar med din hund utanför och plötsligt märker det kvävning.Du förbryllade över vad det är förrän med ett ryck inser man att det är silver bollen.
Detta beror på att din hund inte har utbildats på rätt sätt. Du skulle bli svårt att göra det senare också för om de är de enda följeslagare vi har, har vi inte mycket tid för att spendera med hundar.
En annan scen är där du hittar din hund går in med jack i ansiktet eller blod på sina tassar, uppenbarligen har han kämpat med en annan hund. För att undvika detta måste du gradvis presentera honom för grannskapet hundar.
Tänk på alla dessa och du kan enkelt ta ett beslut om huruvida att spendera pengar på hund försäkring.

Träningstips för din nya valp
Är din hunds tuggleksaker säkert?
Min hund hette Buddy, och han var Allas Buddy
Guide till bästa Hundraser för allergier
Portugisiska Water Dog Personlighet: Varför Bo bör med Pres. Obama Ofta
Den bästa hund Halloween
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Friska Rutinmässiga vanor för ditt husdjur katt
Den $ 20.000 Doghouse
Djurhälsa: Vad är Dog koprofagi?
Ice Cream House Dog House

Leave a Reply