Hundar på kontoret? Ingen bra idé.

Falling in love med en hund är lätt att göra. De är lojala och villkorslöst älska till sina ägare. Som sådan kan det vara svårt att lämna en älskvärd pooch hemma medan du beger till nio-till-fem. Det finns dock flera skäl till varför få hunden att arbeta kanske inte sådan en klok idé.
Först kan själva agera för att få din älskade hund till kontoret vara emot företagets policy. Om du funderar på att föra Max till kontoret, bör du definitivt kolla företagets regler och förordningar. Vill vara med lojala följeslagare är bra och normalt, men om det kommer att kosta dig ett jobb, du är bäst av genom att lämna han / hon hemma. Glöm inte att förlora ditt jobb kan göra det mycket svårt att mata din lurviga vän.
Förutsatt att det finns inget företag policy som förbjuder dig från att ditt husdjur till kontoret, du fortfarande kanske vill tänka om. Något att faktor är dina medarbetare. Medan du älskar Max och tror att ha honom runt är stor, kan de arbetskamrater på kontoret inte vara så bra med den. Hundar älskar att utforska och träffa nya människor. Om din hund är i färd med att bekanta sig med de nya omgivningarna, kommer han förmodligen vara benägen att vädra ut de nya människor som delar utrymmet med honom. Dina medarbetare kan bli väldigt irriterad på att snusas medan de försöker utföra sina respektive jobb. Dessutom kan du inte veta om någon på kontoret har sällskapsdjur allergier. En arbetsplats ska vara bekväma och din hund kan göra det fysiskt obehagligt för vissa människor.
Utöver företagets regler och hänsyn till andra, bör du också tänka hur har din favorit fyrbenta vän på kontoret kan påverka ditt eget arbete. Det finns en klar möjlighet att din hund kan distrahera dig från att slutföra just uppgifter du får betalt för att slutföra. Din hund kommer att kräva din uppmärksamhet åtminstone ibland och detta kommer att påverka din arbetsprestation. Kom ihåg att det kallas arbete eftersom du förväntas göra ditt jobb. Med din hund på kontoret kan mycket väl komma i vägen för detta.
Loving din hund är helt normalt, men att föra honom att arbeta kanske inte så klokt. Det kan vara mot reglerna, irritera dina medarbetare, och hålla dig från att göra ditt jobb. Din bästa insats är att hålla honom hemma och ge honom massor av uppmärksamhet i dina icke-arbetstid.

Ska du få din försäkring hund hälsa?
Sommar Tips för husdjur
Vad man ska mata ditt husdjur kanin
Lär din katt Använda toalett
Några riktigt förbryllande husdjur
Ta bort och demat din katt hår
Hur Paper Train en valp
Luxation av leder hos hundar
Vissa fåglar kan dansa: Snowball och Alex få ner till Disco
En dikt för nationell Dog Day
Vill du ha en hund som är villig att köra med dig?

Leave a Reply