Hundar och arbeta tillsammans? Åh, det tror jag inte.

Det finns några företag som har specifika dagar där hundar är välkomna in i arbetsytan. Betyder det att de välkomnas av alla? Det är möjligt att alla i din arbetsmiljö inte kan vara så entusiastiska över din hund kommer att besöka dem den dagen. Jag har tänkt på några skäl till varför du bör starkt överväga att inte föra din hund att arbeta med dig: 1. En eller flera av dina medarbetare kan vara allergiska mot hundar. Vill du vara den som orsakar ett avbrott i arbetsflödet på grund av ditt husdjur? Du måste tänka på att alla inte kan hantera ett miljö som innehåller hundar i den. För vissa allergier kan leda till sjukdom, eller i extrema fall döden. Kommer någon att dö på jobbet på grund av en hund, förmodligen inte, men ta hänsyn till detta.
2 Din arbetsyta kan inte vara gynnsamt för djuren. Om du arbetar i ett litet utrymme då med en hund inuti arbetslokaler kanske inte en så bra idé. De flesta hundar, även de välutbildade sådana, kommer inte att bara vara stilla en åtta timmars arbetsdag. De, liksom människor, behöver rörelse och aktivitet. Hunden fungerar inte som du är, och arbetshälsa du inte kommer att ta din hund för frekventa promenader, så varför ställa ditt djur upp för frustration? Om du inte har ett stort kontor eller en stor arbetsyta i ditt kontor, överväga att lämna hunden hemma där det kan åtminstone springa runt i trädgården.
3. Om din hund inte är rumsren hemma … då Gud hjälpa hunden om det är på din arbetsplats! Låt mig måla en levande bild för dig. Hund går i, börjar huk (som det är i parken eller något). Du har klev bort från skrivbordet för en minut, komma tillbaka och hitta hundbajs bredvid skrivbordet. Så du städa upp det, kasta bort, kom tillbaka och hitta hunden inte hade avslutat. Sen går till din chef arbetsstation eller kontor och tycker anläggningen är dess nya territorier, så det kissar i anläggningen. Naturligtvis kunde jag fortsätta med detta exempel, men jag kommer inte. Ja, det är lite av ett extremfall, men tänk på möjligheterna om din hund är inte rumsren. Är chansen att det inte kommer att arbets-brytas heller.
4. En eller flera av dina medarbetare kan vara rädd för hundar. För vissa människor hundar orsakar stress, oavsett orsak. Bad barndomsminnen, dåliga erfarenheter med hundar, gillar inte skällande ljud, oavsett omständigheterna. Tänk hur mycket det skulle påverka prestanda om varje gång din hund skäller någon hoppar eller cringes någon. Eller om hunden manövrar runt kontoret och landar på någons skrivbord och börjar få i sin knä, eller jävlas med sina filer, eller röra saker på tangentbordet, eller valfritt antal saker, kan det göra dem paranoid att arbeta den dagen. Igen, inte så oerhört troligt, men min poäng här är hundar orsaka störningar och inte alla är utrustade för att hantera dessa distraktioner.
5. Din hund kanske inte vill gå till jobbet med dig! Om det tog ett tag att få din hund ut ur huset den dagen, kanske din hund försöker säga att det inte vill gå till jobbet med dig. Hundar är mer intelligenta än människor ger dem kredit för ibland. Det är möjligt om du har tagit din hund att arbeta med dig innan och du berättar det, Hey boy, vi kommer till jobbet idag, minns det faktiskt vilken miljö som var och kanske inte vill gå. Då hunden kommer att göra något mer än röra med dig hela dagen eftersom den antingen är arg på dig, eller är uttråkad, eller vad som helst. Så lyssna på din hunds signaler om det verkar som det inte är för villig att delta i din arbetsplats.
6. Din hund och någon annans hund får inte bli vänner. Låt oss tänka på detta. Alla har inte vänliga hundar. Vissa hundar är naturliga födda djur. Om de ser något de inte gillar eller inte känner till de skälla heck av sig själva. Så låt oss säga att din hund och en annan hund träffas. Din hund gillar inte hur min hund sniffar det, eller något. Då din hund vill skälla på min hund, och sedan innan du vet det är det Ali vs Frazier igen! Då du (och förmodligen ett par andra personer) måste sluta arbeta, separera hundarna och dra isär dem från varandra. Inte en bra övning för produktiviteten.
Jag personligen har inte en hund, men om jag gjorde det, skulle jag inte ta det att fungera eftersom det finns alldeles för många variabler att beakta när det gäller att föra en hund i en arbetsplats. Förutom att ibland är det nog för mig att koncentrera mig på mitt arbete utan att ha en hund som kommer till mig varje så ofta. Kanske jag pratar som en icke-hundägare och i så fall släpp mig en kommentar på saker jag inte överväger. Jag vill gärna höra dina tankar som en hund-ägare. Jag bara tänker extra förberedelser, hur man transportera den, kan det bara bli rörigt runt. Även om jag älskade hundar, jag ser bara inte hur hundar och arbeta mix.

Att fotografera husdjur
Vad du behöver veta om Canine gikt
Gröna smeknamn
Hur man ger din hund en över disk hosta suppressant
Hur borsta din katt hemma
Ta din hund att arbeta och du kommer både vara lycklig!
Översyn av Tharp Animal Health Care i Chillicothe, Ohio
Cinco de Mayo
Bob Barker: Kom ner
Lär dig att adoptera en katt
Är du redo att bli ett husdjur förälder?

Leave a Reply