Hund och katt vård: Att bli av loppor naturligt

Pet Care tar massor av arbete och en känsla av ansvar. När din katt eller hund har loppor, det är ditt jobb som ett sällskapsdjur ägare att få ditt djur loppa-fri igen. Att bli av med loppor på ett husdjur kan vara något av en utmaning. Loppor är parasiter som livnär sig på blod från varmblodiga däggdjur. När de har ätit, hoppar de till nästa tillgängliga värden. Om du ser en loppa på din hund eller katt, vara säker på att det finns många fler i ditt hem. Innan du tar din hund till en dyr veterinär eller köra till affären för loppor medicinering, rekommenderar jag att du försöker frigöra ditt husdjur av loppor naturligt sätt.
Flea Bath
Det första steget för att få din hund eller katt utan loppor är att ge dem ett bad. I detta bad bör du använda ett växtbaserat schampo, gjorda speciellt för sällskapsdjur. Icke-medicinska husdjur schampo är också hjälpa att bli av med loppor. Lägga örter till din hund eller katt schampo kan lägga till många fördelar för frisk hud och hår. Om ditt husdjur schampo inte innehåller några örter, överväga att lägga till några till blandningen. Några bra örter att lägga är Pennyroyal eller eukalyptusolja. Dessa örter är bra för bekämpningen av loppor från hunden eller kattens hud. Var noga med att läsa etiketterna noga för att vara säker på att en produkt som du använder är säker för ditt husdjur.
Flea Kam
Efter ditt husdjur har slutat med sin bad, kan du sedan kamma ut din hund eller katt med en loppa kam. De fina tänder som du hittar på en loppa kam hjälper till att ta bort alla loppor som får fångas i ditt husdjur päls. Gör en lösning av tvål och vatten i en disponibel maträtt. Sedan som du kamma ut din husdjur päls, doppa loppan kammen i lösningen ofta. Loppor kommer att dö om de kommer i kontakt med tvål så detta kommer bli av med alla loppor som var överblivet material från badet.
Hålla Loppor bort
När du äntligen bli av med alla dessa irriterande loppor, är det viktigt att vidta nödvändiga åtgärder för att hålla dem från att återvända. Ett bra sätt att hålla loppor borta är att göra ditt husdjur mindre aptitlig för loppor. För att göra detta, lägg en liten mängd vitlök och bryggerijäst blandas med maten. Dessa kommer att förändra smaken av ditt husdjur hud och orsakar en smak som loppor inte gillar. Med hjälp av stegen ovan bör du vara framgångsrik i att bli av med ditt husdjur loppor. Men om du inte är framgångsrik, kommer du vill överväga att få en loppa behandling från din veterinär.
Att få Loppor ur ditt hem
När du har din hund eller katt loppa-fri, kommer du vill vara säker på att det inte finns några loppor kvar i ditt hem. Det bästa sättet att bli av med alla lopporna är att dammsuga, och inte bara dina golv. Dammsug varje liten vinklar och spricka som ni kommer med. Dammsug överdrivet på de platser där din hund brukar beslutar eller sover. Clutter ger ett hem för många loppor och de kan gömma sig någonstans. En grundlig rengöring bör göra susen.
Ett annat hem botemedel för att bli av med loppor i ditt hem är att lämna lamporna på i ditt hem för en natt. Loppor är naturligt dras till ljus och så du kommer att behöva sätta en hink fylld med vatten. När loppor gripa tag ljuset, kommer de försvagar och faller i vattnet. För att döda loppor som finns i mattan, använd en borax baserad pulver. Borax är mycket effektiva i att döda loppor. Följ bara instruktionerna på behållaren för att bli av med loppor i ditt hem.
Att bli av loppor Outdoors
Eftersom ditt husdjur är ibland utanför, det finns en god chans att de lämnade några loppor ute också. För att bli av loppor utanför, köpa en påse med nematoder. Nematoder är små maskar som lever på loppor. Strö nematoderna runt utsidan av ditt hem och låta dem göra sitt jobb. När loppor är borta, kommer nematoderna försvinna i sin omgivning. Detta är en säker och effektiv metod för att bli av med loppor utanför ditt hem.
Följ stegen ovan för att bli av med loppor som kan livnär sig på ditt husdjur hud. Att ta hand om en hund eller en katt är ett stort ansvar och bör inte tas på allvar. Husdjur måste ta hand om på rätt sätt och precis som en människa behöver vård när de är sjuka eller ditt husdjur fall har loppor. Killing loppor kan göras naturligt hemma kommer mycket liten ansträngning. Lita på mig, kommer ditt husdjur tacka dig.

Hur du får din hund att sluta skälla
Bästa liten ras hund livsmedel
Bästa husdjur för små barn
Spännande och kylning pengar med Koi fiskodling
Den Basenji Ras: En översikt
Lokala Pet Adoption Shelters i Norfolk, VA
Är Beagle rätt hund för vår familj?
Olika sätt att lära sig att träna din egen hund
Produkt granskning: Hikari First Bites Fry Mat
Joe Wilson att bli talesman för Tourettes syndrom
Hundar på kontoret? Ingen bra idé.

Leave a Reply