Hund och katt Spara Män från Fire, Katter Dial 911, Förhindra våldtäkt mot barn

WAAY.TV rapporterade tisdag den hjärtevärmande berättelsen om en hund som heter Deja från Huntsville, Alabama som nyligen räddade en rullstol som använder grannens liv. När Ray Worrilow hus fattade eld föll han från sin rullstol två gånger försökte fly elden. Hans styrka slut, misströstade Worrilow att fly elden när han låg på golvet efter den andra faller.
Hur Deja fann sin väg in i Worrilow hem är ett mysterium. Hennes ägare Amy Litaker, ovetande om att huset brann, hade sett Deja stångas mot Worrilow dörr och pacing sin veranda stunder tidigare. Men Deja lyckades på något sätt i sin beslutsamhet att få Worrilow där hon slickade honom och släpade honom genom hans skjorta, skällande häftigt. Med Deja för inspiration, gjorde Worrilow ett sista försök att få upp och ut ur huset innan det brann ner till grunden.
Denna hjärtevärmande historia om en hund rädda en rullstolsbunden granne accentuerar empati för de lojala djur, särskilt mot människor som är mest utsatta. Deja anses vara en hjälte i Huntsville, och hon går med en lång lista av djur hjältar håll som har tagit särskild omsorg för att hjälpa utsatta människor fly fara. Några av dessa djur hjältar är inte hundar men katter: Hugo katten Sparar Sleeping brittisk man från Fire
Förra veckan rapporterade BBC att en ingenjör vid namn Andrew Williams, sover i hans Berkshire bungalow, vaknade med en katt ovanpå honom klösa på hans ansikte. Williams äger inte en katt. Men Hugo, grannens katt, var en flitig besökare till Williams hushåll och fick ingång genom en katt-flik. Väl inne fann Hugo Williams och väckte honom för att varna honom att hans hem var i brand. Williams behandlades för rök inandning.
Tommy katten samtal 911 för ägare i rullstol
Gary Rosheisen i Columbus, Ohio, som behöver en rullstol, tog hem sin Orange Tabby heter Tommy 2003. Rosheisen försökte lära Tommy att ringa 911 i en nödsituation, men trogen sin mystiska katt natur, Tommy aldrig släppa på om han förstod lektionen. Tre år senare, föll Rosheisen ur sin rullstol och kunde inte få sig själv upp.
När polisen dök upp på Rosheisen lägenhet och kom till Rosheisen: s stöd, sa de att de skulle svara på en 911 samtal som Rosheisen inte gjorde. De fann Tommy i vardagsrummet bredvid telefonen.
Little Girl katt angrepp skulle-vara barn våldtäktsmannen
I Lansing, Michigan i 2002, sparade en liten flicka katt henne från en blivande våldtäktsman. Den 7-årig flicka var på främmande granne Wulfrido Lopez gräsmatta håller hennes katt när han lurade henne i sitt hem, katt och allt. Lopez kanal-tejpade flickans mun, men när han försökte ta hennes byxor, sprang katten till handling. Den överraskande Cat Scratch avväpnad Lopez tillräckligt lång för att den lilla flickan att fly. Lopez senare anklagad misshandel med avsikt att tränga, kidnappning och barn lockelse.

Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Hur man kan stoppa en hund från att äta din matta
Hur man gör din hund älskar sin Crate
I Obamas Vita huset hund
Var att få en ny katt
Backyard Kycklingar en stor källa till naturliga insektsbekämpning
Påskharar Gör inte bra husdjur
Katt Morrande Två sätt att hantera det
Vikten av att maintaing dina hundar Vikt
Skunk 911 Nödanvisningar
Afrikansk klogroda Care Made Easy

Leave a Reply