Hund biter förebyggande – Barnsäkerhet och anfallsschema Dog

År 2008 fanns det 28 dödliga hund attacker i USA. 70% av dessa attacker var emot barn under av elva. Många av de attackerande hundar var husdjur utan tidigare historia av aggression. Även dödliga attacker är sällsynta, hundar biter inte, och barn är de vanligaste offren.I de flesta fall kan hundbett förhindras med en kombination av sunt förnuft försiktighet och förståelse av normal hund beteende.
Det första man måste förstå är att alla hundar, utan undantag, kommer att bita. Vissa hundar är mindre benägna att bita än andra – genom naturlig eller utbildad bita hämning eller lägre reaktionen på stimuli – men det finns inget sådant som en hund som inte biter en person under vissa omständigheter.
Att veta detta som ett faktum, är det första som föräldrar och samhället i stort måste göra övervaka alla interaktioner mellan en hund och alla barn, oavsett vad. Det tar bara några sekunder för de flesta hundar att döda ett barn eller litet barn, så det är aldrig okej att lämna en hund och litet barn utan tillsyn för bara en minut. Det minut kan och ibland slutar i tragedi.
Även med strikt övervakning, kan en stor hund skada allvarligt eller döda ett barn innan en förälder kan stoppa det. Det är oerhört viktigt att alla föräldrar, vårdgivare och hundägare lära och förstå språket hund kropp. Crazy hundar är sällsynta – de allra flesta hundar kommer tydligt ange sin avsikt att bita, om du vet vad du ska leta efter.
Hundar biter av olika skäl, och kroppsspråk i samband med dessa skäl kommer att variera också.
Rädsla biter: hunden kan gäspa upprepade gånger, byxa, och försöker fly från människor eller situationer. Hans hackles kan höjas över hans nacke och axlar, men hans tjänar och svans kommer förmodligen vara nere.
Bytesdjur bita: hunden visas fixerad på objektet eller personen, och kan stirra på objektet eller personen, eller slicka hans läppar eller föremålet eller personen, upprepade gånger.
Dominans biter: hunden kommer att stå mycket rak och lång, och kan vifta på svansen högt över ryggen och bära hans öron framåt. Hans hackles kan höjas över hans nacke och axlar, och han kan eller inte kan morra.
Bevakning bita: hunden kommer att vakta en leksak, en person, eller mat, och kan vara mycket farligt för alla som närmar sig eller objektet han vaktar.
Att veta varför hundar biter, och förutsäga en attack, är bara början. En annan mycket viktig komponent i att förebygga hundbett utbildar och hantera din hund på ett sätt som är vettigt för honom.
Alltför många gånger, familjer ta hem en hund och förväntar sig att helt enkelt passa in med familjen, utan hänsyn sitt behov av tillsyn, steg för steg utbildning och rimliga förväntningar tillförlitligt verkställas.
Varje hundägare bör inledas med daglig motion och daglig lydnadsträning. Vissa hundar också njuta, eller ens kräva ytterligare utbildning utöver grundläggande lydnad. Vissa hundar kräver betydligt mer motion än andra.
De flesta hundbett kan vara, och bör vara, förhindras.
Dogsbite.org,

Hur man fiskar bete för öring
Översyn av Pet Gear 5-i-1 Pet Carrier
Skramlande Beteende hos fåglar: vad som orsakar det, hur man undviker det
Dagliga kamp
Ställ in den gratis … (Att handskas med andra serie del IV)
Hur potträna en valp
Katt Tick Life Cycle
Topp 5 Large Breed Dog Food
Backyard Kycklingar en stor källa till naturliga insektsbekämpning
Kontinuerlig rörelsesekvenser Utbildning för hundar
Hur till Stopp Problem Barking

Leave a Reply