Humana Dog Training Produkter för lydnad

Träna din hund att vara lydig kan vara en trevlig, uppfyller och bindning strävan för både hund och herre. Det finns gott om humana, användarvänlig hundträning varor på marknaden. Använda säkrare, mjukare produkter när lydnadsträning din hund kommer att göra utbildningen mindre stressande för ditt husdjur och för dig. Här är en snabbguide till de tio mest behövs humana produkter hundträning och när man använder dem.
Citronella Bark Collar
En bark krage är en användbar hund utbildning produkt som det lär din hund att sluta överdrivet skällande. En säker, ofarlig sätt att göra detta är genom att använda SpraySenses “Krage Citronella Bark ($ 39,95, thepamperedpetmart). Denna krage fungerar genom att använda en explosion av citronella spray, vilket är en doft husdjur vanligtvis inte möter, varje gång din hund skäller. Den giftfritt sprayen distraherar fyra av din hunds sinnen och skrämmer den till omdirigera dess beteende. En storlek passar hundar mellan sex och 160 pounds och kan användas inomhus eller utomhus.
Inget Tugga Sprayer
Inga tugga sprutar stoppa djur från gnaga på något du inte vill att de ska. Jag har haft den bästa lycka med Bitter YUCK ($ 7,99, alwaysbrilliant), på min hund. Sprayen är vattenbaserad, tydlig och icke-klibbig. Det smakar så illa att din hund kommer att undvika det objekt du sätter på den. Bitterheten kommer från rosmarin extrakt och inte sticka eller bets. Bitter YUCK kan användas inomhus och utomhus, på någon tvättbar yta.
Hantlar
Hantlar används för att lära hundar att hämta. De kommer i antingen trä eller plast, i varierande storlekar för att passa storleken på din hund. Den bästa hantel färg för att få är vit eftersom det kontrasterar bättre med en hund vision. De gemensamma orangefärgade hantlar är nästan omöjlig att skilja på gräset till en hund vision. Det kan vara oavsiktligt grym att använda dem som du gör hunden leta efter något man inte ens kan se. Dogtraining är ett bra ställe att köpa vita, plast hämtar hantlar. De är godkända av American Kennel Club och flyta. Plast hantlar finns i storlekar small thru extra stora, för $ 3,55 till $ 5,75 vardera.
Clickers
En klicker markerar önskvärd hund beteende. Du använder verktyg för att göra ett ljud när hunden gör något bra, sedan ge det en behandling. Denna positiva förstärkning fungerar bättre än den mänskliga rösten, eftersom din hund inte höra det i någon annan situation, vilket gör det till en idealisk hundträning produkt. En av de bästa klicker på marknaden är Click-R Training Clicker, ($ 3,25, clickertraining). Handen formar fint till sin ergonomiska design. Click-R har också en stretchig rem som fäster den till fingrarna.
Behandlar
Behandlar är en nödvändig hundträning leverans om du vill använda mer humana, belöning stil systemets utbildning. Med belöningssystem, ge dig hund en behandling varje gång han slutför en uppgift väl. Om din hund inte utföra en uppgift, talar du det försiktigt och berätta att du kommer att försöka igen. Fortsätt att försöka tills hunden blir det rätt, sedan belöna hunden med en behandling. Mjölk Bone gör många läckra hundgodis och deras ursprungliga ben börjar runt $ 3 en låda. Mjölk Bone hund behandla kan hittas i de flesta stormarknader och butiker dollar.
Bete Pouch
En bete påsen är en behållare för hundgodis, som är knutna till tränare midja. De används för att hålla röran av hund behandlar ur tränarens fickor. Köp ett bete påse som du har enkel tillgång till, så att du snabbt belöna din pooch utan att göra dem vänta. Cherrybrook s Bait Pouch, ($ 9,99, Cherrybrook) är luktfri. Påsen har också en kardborre bälteshållare och ett tyg stift.
Nylon Bly
En viktig hundträning produkt är en nylon bly. En nylon bly används när säkert lära din hund att gå till häl. Blyet behöver inte vara mer än sex inches lång. En slitstark, långvarig leda till köpa är fyra tassar Nylon Bly, ($ 3,27 till $ 8,19, fourpaws). Ett koppel eller bly är ett av de viktigaste leveranser hundträning, eftersom det tillåter dig att styra din hunds promenader.
Huvud Krage
Ett huvud krage är en mild hund utbildning produkt att använda i stället för en munkorg. Den milda Leader Headcollar ($ 17,98, cooldogtoys), snabbt kontrollerar en hund hoppa, dra, tugga, skällande och tiggeri. Denna lydnad produkt har två nylonband, ett kragparti som passar hög vid toppen av halsen och snaran slinga som passar löst kring botten av hundens nos. Denna produkt ger större frihet till hunden genom att låta den använda sin mun, utom när du stänger den genom att dra i kopplet.
Halsband
Halsband är viktiga säkerhets-och förnödenheter utbildning för ditt husdjur. En krage med taggar håller din hund säker från hunden catcher. Halsband används som produkter hundträning. De används för att hålla hunden vid matning under träning som ett skonsamt sätt att få dem på plats och visa vem som är boss. Halsband varierar i material och stil, men de mänskliga dessa är läder, Nylon och kedja. Hundhalsband finns på din lokala Walmart för under $ 10.
Reflekterande Harness
En annan bra hundträning verktyg att använda av säkerhetsskäl, är en reflekterande hund sele. Dessa hålla din hund säkert om extern utbildning på natten och låta andra människor att se hunden också. Doggles Reflekterande Mesh Walking Harness ($ 19,50, pamperedpetstores) är en vänlig hund val eftersom den starka nylonväv gör selen att vara funktionella, säkra och andas.
Med alla dessa djurvänliga produkter hundträning för lydnad på marknaden, är det möjligt att göra träna din hund en underbar upplevelse för er båda. Det finns ingen anledning att införa enheter som chock och tortera ditt husdjur för att få dem att uppföra sig. Human, säker hundträning leveranser fungerar lika bra, om inte bättre.

Tassar och fred i Craig Road Pet Cemetery
Vilken typ av husdjur är rätt för dig?
Topp tre Dog Training Schools i Utah
Hur Cope med döden av ett husdjur
Bör du välja en ny valp eller vuxen hund?
Gratis Dog Bakgrund Ladda ner skrivbordet från Dogtown
Topp 5 liten ras Hundfoder för valpar och vuxna hundar
Fakta om Worms jag visste aldrig Före
Övningar för din hund
Hur Hyr ett husdjur
Tips för att spara pengar på Hundmat

Leave a Reply