Hudvänliga Hund: De bästa hundarna för allergiker

En första hand beskrivning av de bästa allergivänliga hundar med källinformation för dem som forskar om bästa hund för dem: Bichon Frise
Personligen äger jag en bichon och 2 multipoos. Bichoner ska vara hudvänliga, definitivt de inte fäller. De kräver dock regelbunden tandborstning, om du inte hålla dem borstas regelbundet håret som inte fäller kan och kommer att bli intrasslade och tovigt, vilket kommer att leda till att ha hunden rakade. De kommer också att behöva regelbundna hår nedskärningar minst var 2 till 3 veckor. Vissa väljer att behålla sina rockar skär nära, andra njuta fluffighet av en full päls, för att inte tala om hur vackra de såg ut när de är välvårdad. De kan dock se fruktansvärt om de inte bibehålls. Deras temperament är mycket hög uppträdda, så du bör vara beredd på massor av att köra i cirklar, vilket är vad de gör när de blir upphetsad. De är super smarta hundar, och de fångar på ganska snabbt om du är konsekvent i din träning. Denna hund inte tycker om att hållas för en lång tid, därför inte lämplig som knähund.
Maltese
Pudel
Malti-bajs = mer känd som hybrider eller hund designer
Hunden med den bästa temperament är Malti-poo, denna ras är en kombination av pudel och maltas. Jag tycker av egen erfarenhet att detta är den perfekta knähund. De kommer att passa med dig i timmar och sova i ditt knä eller låg vid dina fötter. De skulle göra stor sällskapsdjur för äldre och eller handikappade personer. De är för smarta, av egen erfarenhet att de inte är de att ta initiativ att spela. När uppmanade de kommer att spela med dig, och de kommer bra överens med andra hundar, de älskar barn. Deras päls liknar bichon med tillägg av färger. Bichon finns i vitt bara, vad jag vet. Den Malti-bajs kan komma i olika färger, beroende på färgen på pudel den blandas med. Den maltesiska finns i huvudsak i vitt och de är kända för att ha rinnande ögon, det är också ett drag av pudel. Men jag tycker av egen erfarenhet att någon blandade rasen inte har allvarliga rinnande ögon som du hittar i de fullständiga raser. De har också en kappa som kräver borstning eftersom de inte är kända för att kasta. Deras päls kan variera från mycket lockigt till nästan helt sundet, pudeln är mycket lockigt men den maltesiska är känd för sin sundet silkeslent vitt hår som kan växa ganska lång. När du blandar ihop 2 raser tillsammans kan du få det bästa till 2 världar inte alltför lockigt och inte alltför sundet.
West Highland White Terrier
West Highland terrier är släkting till den skotska terriern de ser identiska med undantag för färgen. West Highland terrier kallas Westie är oftast vit och den skotska terriern är svart. Vi är alla bekanta med den skotska terriern eftersom VD och Laura Bush hade 2 i det vita huset, Barney och Mrs Beasley. Deras hår är mer sund och wirery, jag har inte personlig information endast den information jag samlat i min forskning att hitta den perfekta hunden. Innan jag gick med bichon och Malti-poo jag allvarligt överväger en Westie. Den Westie har spetsiga öron som sitter sundet upp ibland de har varit kända för att ha en liten hälta i dem. De kan vara hög uppträdda, men hanterbar och lättlärd. De behöver definitivt att du ska vara flockledare, låt inte någon hund att ha kontroll. Ta kontroll och du kommer att ha en bra välskötta hund. Du kan enkelt få mer följa upp information och denna ras samt alla andra på denna hund har en dubbel päls som måste borstas regelbundet för att hålla från mattor tillsammans. Deras päls ska putsas var 4 månader och strippad två gånger per år.
Standard Schnauzer
En annan söt liten ras hund bra för allergiker, har denna hund också en dubbel päls som kräver daglig tandborstning att underhålla. De är kända för att vara bra vakthundar de kommer att låta dig veta när någon närmar sig hem, som de flesta hundar, men de kan vara feisty. En av mina grannar hade en och han var så smart att hon skulle stå i dörren medan han skulle gå ut utan koppel och göra vad han behövde göra. Så uppenbarligen finns lättlärd, de ivriga att behaga sina ägare.
Yorkshire Terrier
Ah vi får inte glömma den berömda Yorkie, det är en av de mest populära raser. En anledning jag tror att de är så populära är att de kan vara ras så små att de ryms i en tekopp. Massor av Hollywoodstjärnor äger denna ras. De är också kända som den lilla hunden med det stora attityd, jag har sett dem ta på hundar 3 gånger sin storlek. Jag hade förmånen att huset bryta en för min syster chef. Jag ser att Itty Bitty hund jaga mina två hundar runt huset. De var faktiskt rädd för henne, oh ja jag glömde att nämna att tikar tenderar att ha mer attityd än sina manliga motsvarigheter. Denna ras är mycket energisk och feisty. På grund av storleken på denna hund som de är bäst lämpade för vuxna eller äldre barn som vet hur man hanterar en liten ras som denna. Den positiva sidan av sin storlek är att de är väl lämpade för lägenhetsboende eller lägenhet levande. De kräver inte mycket utrymme alls, kom bara ihåg att de vill vara där du är, så de föredrar att sova där de kan se dig.
Shih Tzu
Detta är en annan liten ras hund som har en lång två tonad päls, som den maltesiska det är päls är silkeslen rak och kan odlas så länge du vill. Också som den maltesiska de behöver massor av underhåll om håret är för hålls länge. De är stora knä hundar och var uppvuxna strikt av den anledningen. En bra webbplats för att få några av dina frågor besvarade är Namnet kommer från det kinesiska ordet för lejon.
Kinesisk nakenhund
Jag har inte någon personlig kännedom om dessa hundar förutom att de alltid tycks vinna de fulaste hund tävlingar. Jag vet inte om jag skulle ha en hund som är känd för att vara ful. Jag kommer att säga det du inte behöver oroa dig för mycket borstning, är de nästan helt hårlös, förutom vad de anser krönet och toppen av huvudet. De har en rad powder puff kinesiska crested som är känd för den mjuka silkeslena riklig päls. Du måste vara försiktig eftersom dessa hundar kan lätt bli bortskämd och klängig. De njuter jaga bollar och kör inomhus behöver inte oroa sig för de regniga dagarna de är lika glad att vara inne med dig som kör och spelar utomhus. är en webbplats med en stor källa till information om denna ras och andra raser.
Lhasa Apso
Detta är en annan cutie pie ansikte ras, deras valpar ser ut som små uppstoppade djur. De har en tjock päls som är mycket hög underhåll. De kräver regelbunden tandborstning för att hålla pälsen från mattor. Också ägna stor uppmärksamhet åt sina öron de flesta av dessa rasen tenderar att växa hår i öronen som kan orsaka problem om de inte kontrolleras regelbundet. Deras bark kan göra dem låter mycket större än de verkligen är därför gör stora vakthundar. De är mycket skyddande av sin omgivning, det underbara med de flesta av dessa raser är att ingen av dem är kända för att vara aggressiv. är en stor källa till information för denna ras.

Friska Rutinmässiga vanor för ditt husdjur katt
Tips för att läsa din hunds kroppsspråk
WrestleMania 25 Recap
Hur du håller din hund sval när resa
My Dog Sadie
Top Ten tillbehör du behöver för att anta en katt eller kattunge
Tips för att spara pengar på Hundmat
Hur gå din hund ordentligt
Symtom och behandling av värmeslag hos hundar
Anledningar till varför du bör inte ta din hund att arbeta med dig
Jag trodde att det upp

Leave a Reply