Hösten Vandring i Adirondacks

Fall vandring i Adirondacks ger ett perfekt tillfälle att upptäcka den fantastiska natursköna Adirondack Park i upstate NY. Vandring i Adirondacks helst är en fantastisk upplevelse, men faller ett synnerligen unik upplevelse. Skarpa, kall luft, få turister att hantera, inga svarta flugor eller myggor, och fantastiska bergstopp ser lågor med färg gör vandring i Adirondacks i höst en värdefull verksamhet.
Oavsett om du är en erfaren vandrare, eller helt enkelt vill ta barnen för en eftermiddag och dela erfarenheter, kan du hitta vandringar för alla förmågor med underbara vyer. Två av dessa vandringar, Noonmark och Gothics, ligger i High Peaks regionen i Keene Valley. Törnrosa är i den sydöstra regionen av intervallet. Detaljerade anvisningar och information för dessa hösten vandringar i Adirondacks kan hittas via Adirondack Mountain Club.

Sleeping Beauty – Höjd 2.347: Trots namnet som gör detta verka som en naturlig för barn, är det! Ligger på den östra stranden av Lake George, Törnrosa slinga är ca 7,8 miles, eller en lätt 1,8 km om du inte gör slingan. En del av stigningen är brant, men switchbacks gör bestigningen lättare. Vandringen i sig är ganska enkelt, med bara några utmanande sektioner längs vägen. Utsikten från toppen är helt underbara … Denna vandring ger tillbaka dig av en liten damm som kallas Bumps Pond, en trevlig plats att stanna och vila eller ta ett mellanmål.

Noonmark – Höjd 3556 ft: Om 3 miles, är detta spår klättra ganska straightforwards. ömsesidig leden delar Noonmark, dix mt. Den Noonmark Mountain Trail är ganska rak och klättrar snabbt. Här och där längs vägen är några natursköna vyer, men belöningen upptill är betydande. 360 graders utsikt över den stora Range från den kala toppen gör denna stigning en favorit bland topparna.

Gothics – Elevation 4736: Den 10: e högsta Adirondack topp, är det gotiska vandringen nästan 12 miles, en del av det en utmanande vertikal stigning. Även om det inte en inte en knivsegg är berget brant lutande på både norra och södra sidan, skapar en brant klippa bild på båda sidor och en imponerande närvaro. Fasta kablar och en stege är närvarande för att ge tillgång till de brantaste delarna. Vyn från Gothics är hisnande.

(Mycket av 6-milj hektar Adirondack Park inkluderar robust, orörda vildmark. Som med alla vandring är det viktigt att a) låta någon veta var du kommer att vara, och b) när du kommer att återvända. Packa försiktigt för någon bergsklättring – sätta säkerheten först! Oh – glöm inte att hålla utkik efter poison ivy)!
Fall vandring i Adirondacks ger klättrare tillbaka år efter år! Bedövning falla lövverk från mitten av september till mitten av oktober presenterar levande röda, apelsiner och gula. Jordbrukare marknader, festivaler falla, och några av de bästa färska äpplen tillgängliga cinch affären! Upptäck Upstate NY – och vandringar hösten i Adirondacks!

Hur man berättar en medarbetare inte ta sin hund till arbete
Förbereda din hund för en baby
Tips om hur man vårdar för din valp
Internationell hemlösa djur Dag
Hur ta hand om en katt med diabetes
The Orange Tabbykatt
Djurägare måste tänka Farliga Vinter hälsa för sina katter och hundar
Extremt sällsynt Megamouth Shark Caught i Filippinerna, senare Ätit
Pet ryska Tortoise Care
Hur hitta en Boxer Uppfödare
Hur man introducerar din hund till ett barn eller någon annan

Leave a Reply