Homemade Halloween för katter använda billiga hantverk Store

Utarbeta katt Halloween kostymer inte stannar på för länge. Varför slösa pengar när du kan mode hemgjorda Halloween kostymer för kitty av artiklar från hantverk butik? Snusnäsdukar, säsongsbetonade band hår och andra objekt gör stora katt Halloween kostymer som inte kommer att irritera din kisse. Använda billiga objekt från ett hantverk butik betyder mindre besvikelse om fluffiga tårar det upp för.
Hovnarr Hemlagad Cat Halloween kostym
Under Mardi Gras du hittar ofta ljusa färgade Halloween hår band i lila och grönt med dinglande klockor på hantverk butik. Dessa är perfekt att glida över Kitty som en krage. Katter är vana vid kragar och egentligen inte ge dem en andra tanke. Om din kisse inte emot, lägga till en snusnäsduk cape eller en lila eller grön katt kropp kostym till hemlagad katten Halloween-kostym.
Kungliga Kitty Cat Homemade Halloween dräkt
Katter är redan behandlas som kungligheter på grund av deras petiga personligheter. Varför inte göra det officiellt med en kunglig hemlagad katt kostym? Lim falska juveler hantverk butik till en gammal katt krage. Använd en bit fuskpäls för att göra en kunglig päls. Skär päls i en triangel. Stoppa punkten av triangeln till och under baksidan av juvelen kragen.
Blue Jean barn katt Homemade Halloween dräkt
Köp en katt blå jeansjacka från en djuraffär. Om du inte hittar en där, kommer ett barn jacka fungerar. Sy hippie look patchar hantverk butik på Halloween-kostym jacka och halka på katten. Skär eller vik en paisley design hantverk butik snusnäsduk i en triangel. Den snusnäsduk kan vara i vilken färg som helst. Rosa är söt för flicka katter. Knyt snusnäsduk i en lös knut runt halsen på din katt.
Pumpa Katt Hemlagad Halloween dräkt
Köp en orange katt skjorta från en djuraffär. En orange spädbarn t-shirt kommer att fungera också. Du behöver också en grön butik spädbarn hantverk t-shirt för att göra ett löv krage från. Sätt den orange t-shirt på katten. För att göra bladet kragen helt enkelt dra blad beskriver utåt från hals t-shirt och klippa ut dem. Slip kragen över huvudet på katten och din hemgjorda pumpa Halloween-kostym är klar.
Angel Cat Homemade Halloween dräkt.
Din katt kan inte vara en ängel, men du kan låtsas på Halloween. Köp en vit hooded kitty t-shirt från djuraffären. Kontrollera din lokala hantverk butik för små vingar i dockan gör området och en vit fjäderboa i bärbara konst t-shirt område. Sy vingarna på baksidan av t-shirt. Sy fjäderboa runt huven på t-shirt som en gloria.
Observera: Vid hemgjorda Halloween kostymer för katter, alltid tänka på deras säkerhet först. Använd giftfria lim och undvik att använda föremål som kan vara en kvävning eller strypning fara. Ta kostym av om din katt är obekväm eller olycklig. Placera aldrig skor eller stövlar på din katt för en Halloween-kostym eller någon annan tid. Fot täcker stör balansen hos djur.

Hur man planerar en väg resa med din hund
Symtom på urinblåsan Stenar i hundar
Har din hund en födoämnesallergi?
Bästa Häst Ras för nybörjare Rider
Tips för att hitta Golden Retriever Uppfödare
Hur att hitta ett billigt Behandling kattloppa
Giant angorakanin profil
Några tips för att hantera små hundar
Platser till Treasure Hunt
Bli av buggar på ditt husdjur: loppor, fästingar och myggor
Pet Sugar Gliders är lekfulla och roliga husdjur

Leave a Reply