Holland Lop Rabbit Ras profil

Holland Lop startades i Nederländerna med korsande dvärg kaniner med den franska Lop sedan avel till engelska Lops, vilket dvärg gener tillbaka i mixen för att skapa en Netherland Dwarf Lop. År 1976 Holland Lop kom till Amerika och godtogs av ARBA 1980.
Detta är en fyra-klass ras visas som junior och senior dollar och gör. Färgerna är agouti, bruten, pekade vit, själv, skuggade, tickade och brett band med klasser i fast och brokens.
Holland Lop ska vara kort kropp, muskulös tunga och kompakta. Deras utseende verkar större än £ 4 maxvikt, med tre pounds perfekt för både dollar och gör.
Som med alla raser som visar och avel bör hålla vad de vill. En kanin kan vara på toppen vid en utställning och placerade mycket lägre på en annan. Behålla de bästa kaniner för ditt program kan baseras på urval för egenskaper än bara fysisk.
Den högra huvudet formen behövs för en Holland och naturligtvis kropp och ligger inom standarden av perfektion storlek. Vissa kanske föda och hålla vad betyder bäst på deras foder eller deras bostadssituation. Den lilla storleken gör att de kan göra bra som husdjur för dem utan en hel del utrymme.
Var det PET eller visa eller avel hålla Holland Lops blir för tjock. Fett runt äggstockarna kan skapa reproduktiva problem. Det är inte bara ett problem från avel utan från ett husdjur synpunkt är det också viktigt ur hälsosynpunkt synvinkel att vara i gott skick.
Från ett urval synpunkt se till att det är en normal bit med tänder som uppfyller jämnt. Öronen bör kontrolleras för tecken på öronskabb eller vax bygga upp, som ackumulerar mer för lop eared raser än de upprättstående öronen. Regelbunden putsning av tånaglar är viktigt eftersom är regelbunden behandling för parasiter inklusive både maskar och koccidier.
Många utgallring av hälsoskäl hålla svagare genetik från att skickas vidare. Det kan vara en bra utsikter för ett husdjur, om hälsoproblem är inte seriöst. Behålla de bästa kaninerna producerar är viktigt.
Vanligtvis kan det finnas några olika personligheter. Den svåra eller hög uppträdda ett kan vara en utmaning som är i andra änden av skalan, de så tyst att de inte visar väl. Däremellan är det registreringen, men gulliga kanin som är bäst ur en show liksom husdjur synvinkel.
Holland Lop är en liten men fast kanin. Kontrollera dem ut för husdjur, show eller avel.

Luxation av leder hos hundar
Easter Egg Hunt
Recension: Super Pet Sleep-N-Bedroom Set, 4 bitar
Extra hög eller extra bred baby Gate med en Pet kattlucka för hemmet
De bästa kattsand Innovationer
Är Shih-Tzu Bra med små barn?
Är Taxidermy Creepy?
Saker som behövs innan att hämta hem en ny valp
Att hålla en Tarantula som husdjur
Allt om rasen: Schäfer
Till min underbara JaJa

Leave a Reply