Hjälpa dina Ball Python Shed framgångsrikt

På grund av deras underbara, milda sinnelag och vackra markeringar, Kungliga kungspyton (Python regius) blir allt populärare som husdjur i USA. Att ha en reptil som husdjur gör att man kan uppleva glädjen i att ta hand om ett djur, samtidigt underhållande kuriosa om naturen. Kungspyton är en fantastisk pedagogisk erfarenhet för djurälskare i alla åldrar. Dessa ormar är lätta att ta hand om, i allmänhet vistas mindre än fem meter i längd. Det vanligaste problemet ägare ormar har är att få dem att ha renare, enklare skjul. Många kungspyton har problem sprider grund obalanser i luftfuktighet, temperatur och felaktig bur inredning.
Vanligast kungspyton har problem sprider på grund av för lite eller för mycket livsmiljö luftfuktighet. Låg luftfuktighet leder till torka envis skjul som är nästan omöjliga att lossna. Hög luftfuktighet tenderar att orsaka att huden inte lossnar i fasta bitar. Målet är att ha din orm sprider sin hud i ett stycke. Detta är hälsosamma för din boll Python och kommer att spara tid med bur sanering. Korrigera luftfuktigheten i ormens bur är också ett sätt att säkerställa att inga envisa öga lock kvar, vilket kan skada ditt husdjur syn och göra dem irriterade. Om din orm är i ett glas akvarium, väta en handduk och placera den över locket kommer vara till stor hjälp luftfuktigheten. Ett annat knep är att placera vatten skålen över eller nära livsmiljöer värmaren. Detta kommer att orsaka mer vatten att avdunsta och kommer att uppmuntra din orm att tillbringa mer tid nära vattnet. Att hålla en ormar vatten varmt innebär att du måste rensa ut sitt vatten skålen varje dag som värme underlättar tillväxten av bakterier.
Min personliga knep för att säkerställa en ren skjul är att sätta två inches av varmt vatten i mitt badkar och njuta Python så snart som dess mage börjar bli rosa och ögonen börjar dimma över. Att göra detta en gång var tredje dag kommer att göra en enorm skillnad i hastighet och renlighet din ormens skjul.
Dekorationer du väljer för din boll Pythons livsmiljö är mycket viktiga för framgången av varje byggnad. Poster såsom släta pinnar eller vindskydd av plast är för smart och kommer inte att hjälpa din orm lossna huden. Djur som kastar behöver minst en grov yta för att gnida mot för att kunna få hela skinnet av. De mer grova ytor i livsmiljön, desto bättre. Om du någonsin har sett din kungliga Python skjul, har du sett hur mycket tryck det gäller till ytan är det skaver mot under ett skjul. Om du inte ger en grov tillräckligt underlag din orm inte kommer att kunna ta bort sin hud, oavsett fukt eller temperatur.
Den slutliga trick att hjälpa en Ball Python skjul är att justera temperaturen. Lämnar buren i rumstemperatur helt enkelt inte tillräckligt när du tar hand om någon kallblodiga djur. Kungspyton behöver värmare som är tillräckligt stora för dem låg över, men det är inte tillräckligt varmt för att orsaka brännskador. Dessa pytonormar är ökända för att få värmaren brinner så att du aldrig ska använda en varm sten som värmekälla. Öka den totala temperaturen i buren genom en ordentlig värmare och genom att veva upp termostaten i rummet kommer att orsaka några Ball Python att vara mer aktiv. Pytonormar förvaras i ett rum under 70 grader är ovilliga att flytta, vilket får dem att vara ovilliga att ta hand om utgjutelse. Övervakning av temperaturen din kungliga Ball Python utsätts för kommer att ge mer energi att kasta snabbt och fullständigt.
Ta hand om dina kungliga Kungspyton skjul hjälper ditt husdjur leva ett lyckligare, längre liv. Kungspyton är djur som gillar att leva i en ren livsmiljö och har ren hud. Har dålig skjul kan krossa ditt husdjur aptit och öka sannolikheten för infektioner eller blindhet. Övervakning av skjul i din kungliga Ball Python är ett bra sätt att se till att ditt husdjur är vid god hälsa.

Hur enkelt identifiera Betta Sjukdomar
Dog Training Tips för nybörjare
Lila Kaniner Ras profil
Tips om hur att observera och erkänna fåglar
Hund Profil: Mastiff
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
Din hund tillhör endast på jobbet om det blir betalt
Dödsorsakerna i Valpar och hur man mata dem för hand
Biljardboll Standards
Bästa Kookamunga katt och kattunge Treats
Flea Allergy Dermatitis hos hundar

Leave a Reply