Hjälp husdjur överleva den ekonomiska krisen: 10 saker du kan göra

Ekonomin påverkar alla, och det inkluderar husdjur. När pengar blir tight, kan det vara svårt för många familjer att fortsätta att mata och ta hand om sina husdjur. Vissa känner sig ännu ingen möjlighet än att ge upp sina älskade husdjur, och vindskydd tar i mer än de kan hantera. Många människor vill hjälpa men är inte säker på vad de kan göra. Donationer är alltid välkomna, men det betyder inte betyda att donera pengar. Det kan också betyda att varor du redan har eller bidra med din tid. Med detta i åtanke har jag kommit fram till tio sätt att hjälpa husdjur i nöd.
1 Använd sökmotorer som hjälper. För varje sökning du gör inom sina riktlinjer kommer GoodSearch göra en donation till välgörenhet. Bara kontrollera deras omfattande lista av deltagare, många av vilka tillägnad djuren, välj en och börja söka. Om du föredrar Dogpile, det också ett bra val, en del av sina inkomster går till ASPCA.
2 Handla en sak. Om du handlar via GoodShop kan du välja samma välgörenhetsorganisation som med GoodSearch, eftersom de är anslutna.
3. Donera till en sällskapsdjur bank. Många av dessa har funnits ganska länge, och nya dyker upp över hela landet. Kontrollera din lokala skafferi sällskapsdjur för information om vad de kommer att acceptera, de kan också behöva volontärer att samla in donationer. Om ditt område inte redan har ett husdjur mat bank, överväga att få en igång.
4. Donera till en lokal djurhemmet. De underbara djur där behöver mat, filtar, och så mycket mer. De skyddsrum behöver administrativa leveranser samt, om de kan spendera mindre på kontorsmaterial, kommer de att ha mer pengar för direkt vård av djuren.
5. Donera till en lokal räddning. Animal Rescue organisationer har i huvudsak samma behov som de skyddsrum. Om du föredrar att hjälpa en viss ras av hund eller katt, kontakta den lokala rädda ditt val och fråga hur du kan hjälpa till.
6. Främja ett husdjur. Ibland räddningsorganisationer bara inte har tillräckligt med utrymme. Om du inte är redo att förbinda sig att anta ett nytt husdjur, varför inte överväga att vara en fosterfamilj? Det finns regler att följa, men om du är villig, ge det en tanke och se om det är ett alternativ för dig.
7. Dela sällskapsdjur och andra förnödenheter. Har ogillar din hund intensivt den nya maten du köpte? Har din katt väljer att ignorera det nya kullen du vågade hälla i kattlådan? Om så är fallet, inte kasta påsen borta. Säg till djurägare du vet att du har något de skulle kunna använda.
8. Erbjud dig att hjälpa tillfälligt. Ibland människor behöver bara lite tid att arbeta ut saker. Om så är fallet med någon du känner, erbjuda att låta sina husdjur bo med dig en stund. Detta kommer att vara som en semester för hunden eller katten, särskilt om du har husdjur för honom att spela med, samtidigt som ägaren tid att koncentrera sig på att saker och ting fungerar igen. Bara se till att alla är överens om att det är tillfälligt.
9. Erbjudande till sällskapsdjur sitta. Kanske du känner någon som behöver en extra jobb bara att gå ihop. Om ditt schema tillåter, erbjuda sällskapsdjur sitta gratis. Det är ett underbart sätt att hjälpa samtidigt en familj att hålla sina husdjur.
10. Anta ett husdjur. Om du har plats i ditt hem, en mjuk plats i ditt hjärta, och lite extra pengar på ditt bankkonto, är detta en bra tid att anta en hund eller katt i nöd. Det kan göra all skillnad i världen.

Hösten Vandring i Adirondacks
Iller ut Fakta att välja din iller
Grön Mors dag presenter till trädgårdsmästare
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta någonsin
Omsorg om Aged Horse
Sätt att innehålla din hund
Basslets: Små fiskar för nybörjare s Home Akvarium
Fetma hos katter
Allt om rasen: ungerska Hound
Cat Adoptioner i Colorado Springs, CO
Alpacas och bovint virusdiarrévirus

Leave a Reply