Hitta rätt ara Cage

Det finns ett stort utbud av vackra fågelburar. De kommer i metall, men också det finns val av trä, plast och bambu. Det kanske inte är den bästa långsiktiga investering du kan göra. Din Macaw älskar att utöva sina näbbar, och detta inkluderar knapra på sina burar. De kunde välja att göra en måltid av sin egen bur. Men om du hittar rätt Macaw burar, då de inte kommer att vara lika benägna att äta sin bur.
Rostfria fågelburar rekommenderas om du vill ha en ordentlig ara bur som kommer att pågå en bra, lång tid. Smidesjärn och mässing är lämpliga alternativ för. Du bör undvika bly och zink burar på grund av den skada det kan orsaka dina fåglar. Zink kan också gömma sig i galvaniserat gjorde gallerburar, så dessa bör undvikas också. Du borde verkligen kolla in gångjärnen i burar som zink dolda där ibland.
Korrekt Macaw burar är definitivt ett plus och de kan prettied upp med färg. Målarfärg kan vara skadligt för din Macaw om du inte använder en torr färg, pulverlackering. Aldrig måla Ara bur med konventionell färg. Du kan undvika risken för skalning måla genom att använda systemet pulverlackering. Detta fungerar genom att konventionell färg överflödig. Då färgen kemiskt obligationer till metallen.
Fåglar kan också bli sårad om det finns vassa saker inne i buren. Du bör undvika att placera vassa föremål i fågelns rymden. Detta gäller även för dekorationer såsom öglor eller hål. De lägger till att göra rätt ara buren, men kan vara farliga för din fågel. Se till att dörrarna till din ara buren är stora. Detta gör rengöringen buren mycket lättare. Du måste också vara säker på att det är mindre öppningar så att du enkelt kan byta ut sina vatten-och livsmedelsförsörjning.
Du måste se till att du följer rekommendationer för fågelburar genom att staplarna placeras horisontellt. Korrekt Macaw burar har horisontella staplar men aror stiger genom dem. De kommer att använda staplarna som steg. Om din fågel är mycket stor, är barer som är åtskilda mer än en halv tum tillräcklig. Men mindre fåglar och aror kräver att staplarna inte vara mer än en halv tum ifrån varandra. Din fågel kan få delvis ut, och sedan fastnat i barerna.
Äga en ara kan vara en mycket givande och rolig upplevelse. Detta gäller särskilt om du om du väljer rätt ara buren.

Hur tämja en Guinea Pig i två veckor
Anser att dessa saker innan du tar hund att arbeta
Häst Utbildning Tips för beginers
Pet Food Banker och Donera Pet Food Fritt
Pet uteplats dörr Idéer för din katt
Att handskas med aggressiv hund beteende
Fisk Care: Silver Dollar
Rekommenderad Tidsplan för vaccinering av hundar
Tips för att göra din egen hemlagad Hundfoder
Känslig mage hos hundar
Påskharar Gör inte bra husdjur

Leave a Reply