Hitta frisk hund mat för ditt husdjur

Ansvariga djurägare vet att titta på de ingredienser som ingår i de produkter de köper för att mata sina fyrbenta bästa vänner. Hitta frisk hund mat, men kan ibland vara en utmaning. Har du läst de långa namn på ingredienser som läser som en vetenskaplig tidskrift? Problemet med att välja rätt mat för din hund kan vara häpnadsväckande. Ändå är skyldig dig det till din sidekick att göra ditt bästa för att hitta de mest näringsrika och hälsosamma livsmedel som är tillgängliga.
Den idealiska hundfoder är de som 100 procent mänskliga kvalitet hund livsmedel. Näringsrika alternativ finns inom denna kategori för alla typer av hundar (dvs, valp, vuxen, senior) och under en mängd olika livsmedel versioner (dvs. torr, konserverad, behandlar, såser). Det finns också produkter specialiserade för hundar med medicinska tillstånd (särskilt viktigt för dem), såsom njure, gemensamma eller intestinal frågor.
Människans bästa vän, har man upptäckt, behöver vitaminer, mineraler och mycket av samma näring som människor behöver. Det är självklart, då, att du ska leta efter en hund mat med mycket av samma närande egenskaper som du skulle i din egen mat (trots givetvis enstaka skräpmat som du kan njuta av). Vissa experter tror att en god standard av åtgärd för att leta efter i hundmat ingredienser baseras på förhållandet 40 procent kött, 50 grönsaker procent, och 10 grains procent.
Många djurägare tror att några av de sjukdomar som kan plåga hundar kommer från de typer av livsmedel de äter, precis som är fallet med människor. Genom att undvika inneslutning av kemiskt modifierad och bearbetade tillverkade livsmedel, hundägare tror att de kan förhindra åtminstone en del av de medicinska problem som skulle försöka störa deras bästa vän njutning av livet. Gourmet hundfoder som är hälsosam och nyttig, och näringsrik för ditt husdjur kan bokstavligen vara en livräddare. En mängd olika specialitet hundmat och recept som kan framställas genom att du är tillgänglig för att tillfredsställa friska krav hundmat.
Huvuddelen av kommersiella hundfoder är skapad med låg kvalitet fyllmedel som gör det möjligt för tillverkaren att få fler produkter för dollarn, men det betyder inte nödvändigtvis de bästa ingredienserna för din hunds mat. För att ge din hund den bästa livskvalitet, se till att du gör de bästa valen för livsmedel som är hälsosamma för ditt husdjur. Din hund kommer att älska dig desto mer för det.
Om Författare: Thomas Kearl bor med sin fru och 3 hundar i Escondido, Kalifornien. Han matar bara hans husdjur frisk hund mat.

Mad Män Säsong 3 Episod 7 Sju tjugotre
Obamas hund – Portugisiska vattenhund
Den Weird News Weekly Review, 03-07 Augusti
Hur man håller Myror Out of Dog Skålar och Skålar Cat
Allt om rasen: Bosniska Grov-Haired Hound
Hur hitta en hund Shelter
Hur att behandla Regn Rot och regn Skålla hos hästar
Evolutionära historia Växtplankton
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Vård av Beta fisk: AKA Siamesisk kampfisk och varför skulle du vilja en ändå?
Animal Whispers

Leave a Reply