Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare

Att hitta en bra allergivänliga hunduppfödare kan ibland visa sig vara svårt om man inte vet exakt vad du ska leta efter. Potentiella ägare har blivit lurad av bedragare som försöker sälja blandad hundar som renrasiga. De har även försökt sälja sjuka hundar eller även icke-allergivänliga hundar till oinformerade konsumenter. Det är bäst att sätta i många timmar av forskning om hunden du vill och i lokala uppfödare.
Välj minst två raser av allergivänliga hundar som du tror att du vill äga. Ditt lokala bibliotek har viss begränsad information, men Internet har stor information om varje hundras.
Vet storlek, temperament, och de bästa levnadsvillkoren för de raser du funderar. Också forskning några hälsoproblem som de kan utveckla. Internet kan leverera många bilder och en prisklass på vad din nya valp kommer att kosta. Du kommer att vara väl beväpnade med rätt information när du besöker en uppfödare.
Nu forskar i lokala uppfödare. Många uppfödare har hemsidor med bilder på hundarna som de erbjuder. Se till att uppfödaren är registrerad och licensierad med avel organ på lokal och nationell nivå. Dessa organ kan ge dig information såsom typ av hundar som de föder, och om det har förekommit några klagomål mot uppfödaren.
Efter din grundlig forskning i lokala uppfödare, planera ett oannonserat besök i minst tre olika ställen. Notera särskilt villkoret i det område där hundarna bor. Inspektera hundarnas ögon, hud och päls för att avgöra om de är friska. Detta är bara en ytlig undersökning, men det kan hjälpa dig att avgöra om hunden du väljer är frisk nog att ta hem.
Bestäm innan du ser hur mycket du vill betala för en hund. Priset för renrasiga allergivänliga hundar kan kosta några hundra dollar upp till flera tusen dollar. Håll dig till din budget även när du håller en vacker, kelig valp.
De flesta uppfödare har återvändandepolitik som gör det mycket svårt om inte omöjligt att returnera en hund om din nya valp är inte sjuk inom några veckor. Jämför priser från flera olika uppfödare för samma hundras.
Allergivänliga hundar kostar oftast mer än icke-allergivänliga raser, men om du har allergier, har du inget annat val än att köpa en allergivänliga hund. Du måste inse att en allergivänliga hund betyder inte att du kommer att vara helt fri från allergi attacker. Ingen hund kan tillhandahålla en miljö helt fri från hår och sällskapsdjur ilska, men de kan minska svårighetsgraden och antalet allergi attacker.
Att köpa en allergivänliga hund är inte lätt, men med omfattande forskning i raser och lokala uppfödare, kan du minimera de misstag som kan göras när man väljer en ny hund. Om du har en familjemedlem eller vän som har den typ av hund du vill, varför inte erbjuda att hålla honom i en vecka för dem bara att se till att du inte är allergisk mot honom och för att avgöra om han är rätt typ av hund dig.

Den hälsosamma val: Förstå Hundfoder Etiketter
Varför är min hund så törstig?
Low Carb Hundfoder: ett hälsosammare val för ditt husdjur
Den ABC Stoppa en Jumping Dog
Anatomin av Cat Eye
Giant Hundraser: Mastiffs, Newfoundlandshund, St Bernards och Great Pyrenees
Lugna hundraser
Adoptera en katt i Waco, Texas
Tips och steg till bada din häst
AKC erbjuder ett program för blandras hundar
Rider uppträdande på Rides Horse Trail

Leave a Reply