Historien om Dalmation som en brand hund

Dalmatiner har sedan länge varit hunden av brandstation och dessa dagar är det ledande maskot i brandstation. I tider innan när hästar gjorde arbetet med att ta brandmän till bränderna, var Dalmatiner de viktigaste hundar som banade väg för att hjälpa dem att nå branden. Dessa hundar och hästar kom väldigt bra, så hundarna tränades att vara de i fronten och låter folk veta att komma ur vägen. Han var en snabbguide till de hästar och de som arbetade bränderna. Dessa hundar är fortfarande de som har en heders läge inuti firehouses i dagens tider.
Dalmatiner har en historia av de som ofta används för arbete av allvarlig art. Under krig, de har varit de som larmade när saker inte var rätt. Det var de som arbetade som utkast hundar, hundar hund, herdar, jägare, retrievers, och så mycket mer. De är mycket smarta och kan minnas mer än någon annan hund. De har en hastighet som är fenomenalt, de kan pågå under längst tid, och de har ingen rädsla för stora djur, som hästar, vilket gör dem den bästa rasen för denna typ av arbete.
De är kända som tränare hundar och användes främst innan det tjugonde århundradet, i andra länder, såsom Skottland, England och Wales. Det var de rika som tog störst intresse för dem. De gav rika den extra touch att ge dem en känsla av att känna sig överlägsen. De var en viktig del av någon plats som de var och tycktes hålla fred om de förvaras i ett stall med hästar. De var den bästa rasen för att hålla företag med hästen och ofta skulle ses som löper längs dem under långa perioder. De ofta också användas för att skydda mot stöld av något slag.
Vid en tidpunkt då vissa av brand företagen volontär eller drivs privat, var dessa hundar de som plockades först. Dessa hundar var ett utmärkt val att vara hade, eftersom de gjorde praktiskt taget allt bad dem från skydd allt annat som behövdes av dem. Dalmatiner var en källa till stolthet vid firehouses att de var på och brandmän kunde visa dem. Dessa hundar arbetat med brandmän tills bilar och brandbilar uppfanns. Det är när de blir maskot för brand företagen och även kamrater till dem som gjorde en tjänst för sitt land. Dalmatiner dessa fläckig svart och vita hundar, är en av de mest kända hundar i historien och de serveras sitt land samt en hund som tjänade firehouses.

Breaking Bad Cat vanor innan de får ut av Hand
Mata din hund Natural Way!
Topp 10 Hundraser föredras av kvinnor
En hyllning till Dusty för att hedra National Dog Day, 26 augusti, 2009
PetSmart: Flood evakuerade Update
Vilken fågel lägger största ägg?
Hur ta hand om din hamster tänder
Hur tvätta en hund
En nybörjares guide till Utbildning en häst
Jolie, Min mops
Gemensam Sötvatten och tropiska sjukdomar fisk: Symtom, orsak, behandling och förebyggande

Leave a Reply