Hemlagad Dog Treat Recept är bättre för din hund

När man överväger hundgodis du kanske vad man ska tänka egna hemmagjorda recept hund behandla. Denna artikel är faktiskt en varning för alla er hundägare där ute som kan ha tänkt om att ge din hund vissa typer av godsaker och som även kan omedvetet ge din hund skadliga behandlar just nu.
Hundägare absolut älskar sina hundar och i de flesta fall tänker på sin hund som en del av familjen och behandla dem som sådana. Precis som du skulle göra med barn, hundägare vill belöna sina hundar för gott uppförande och andra aktiviteter och som brukar ta form som en slags behandling.
Det finns dock lite godis som ges till hundar som kan orsaka allvarlig skada eller till och med döda dem. Även behandlar detta mussla göras hundar inte kan vara bra för dem.
Ett skäl att överväga din egen hemmagjorda recept hund behandla är att några av de livsmedel vi äter, som människor kan vara skadligt för hundar. Livsmedel som framställts för oss innehåller mer fett än hundar kan hantera och kan ge dem diarré. Hundar behöver också mer vitaminer och mineraler än den mat vi äter innehåller. Det är trevligt och ganska söt att ge dina skrapar hund bord, men det kan också vara farligt.
Frukt och nötter är bra för oss, men ananas, vindruvor och russin kan orsaka kräkningar, diarré och eventuellt njursvikt när de ges till din hund. Macadamianötter kan orsaka svaghet, svullna armar och ben, darrningar, och skada din hunds matsmältningssystem, nervsystem och muskler systemet.
Hundar är laktosintoleranta, så de inte ges mjölk eller mjölkprodukter. Holiday mat som skinka och kalkon kan orsaka diarré och kräkningar när de ges till din hund.
Allt vi älskar att äta vi älskar också att ge våra hundar och vi människor älskar choklad. Däremot kan choklad och något med koffein orsaka kramper, koma och även död.
En annan anledning du kanske vad man ska tänka på att göra din egen hemgjorda recept hund behandla är att kommersiella hund behandla etiketter kan vara missvisande. Du kanske inte vet exakt vad som finns i dessa godsaker. Också många kommersiella hundgodis är fyllda med onödiga fett och kalorier plus konserveringsmedel eller artificiella färgämnen.
När du gör din egen hundgodis, exakt vad du lägger i dem. Du ger din hund godsaker som nyligen görs och har inget behov av konserveringsmedel. Du vet att din hund blir något som han kommer att njuta och det är bra för honom. Är inte det den bästa anledningen att göra din egen hemgjorda recept?

Kava-Kava att lindra ångest hos hundar
Borta
Betydelse luftpumpar för ditt akvarium
Skillnader och likheter mellan Ducks, svanar och gäss
Hur ta hand om ditt husdjur marsvin
Holistic Pet Care – Homeopati
Förbered valp för första Grooming Tidig
Alternativ till slösaktig Lint Borstar
Svett Scoop kattsand – en produkt recension
Identifiera och förebygga sjukdom Dog Hjärtmask
DFW Spay dag i Dallas, TX

Leave a Reply