Häst Antagande

En morgon vaknade jag med ett tänkesätt och alla de rätta verktygen för att bygga en dålig dag. Jag hade inte sovit gott natten innan, och när larmet gick på morgonen, jag var redan vaken, oroa en skrivuppgift jag skulle täcka för tidningen den eftermiddagen på den vilda hästen antagande. Jag gick ner för att få lite kaffe och mata våra två Golden retriever, den yngre av dessa hoppade upp för att hälsa på mig, vilket mitt kaffe att SLOSH över min arm och pyjamas. Jag tittade in i kaffe rånar jag höll. Det var verkligen halvtomt och jag inte känner att tänka på det som halvfullt. Jag tittade ner i golvet där en del av kaffet hade landat och så trivialt som det var, det var allt bekräftelse jag behövde gå vidare och börja min dåliga dag. Jag skulle täcka en vild häst och burro antagande på 5:00 pm och jag visste inte hur jag skulle hitta den, men jag vet att det var långt borta och jag är inte bra med vägbeskrivningar. Jag tillbringade större delen av dagen otålig över instruktionerna till platsen för den vilda hästen adoption som jag städade huset och packade för en semester som vi skulle gå på under helgen. När jag erbjuds att ta en skrivuppgift, det är spännande och jag kan visualisera berättelsen i tidningen, skriven med min bästa insats, hjärta och själ. Men som historien uppdrag och deadline förhållningssätt jag brukar börja oroa sig för att jag kommer att misslyckas, eller göra ett dåligt jobb, särskilt om händelsen är långt borta och främmande. Berättelsen sitter på baksidan av mitt sinne och sakta arbetar sig till fronten, ropade för mig att få det gjort. Trycket är vad de kallar det, och även om jag aldrig har misslyckats med att få en artikel klar tidsfrist lurar trycket runt hörnet på varje berättelse bara hoppas att jag kan grotta i. Efter rengöring huset, packning för min make och son och ta hundar till kenneln för ombordstigning, var det dags att göra sig redo för den vilda hästen och burro antas.
Vår yngre hund hade av misstag skrapat en fin röd rand över bröstet på väg till kenneln. Hon var glada för hennes egen lilla semester antar jag, så jag hade inte hjärta att skälla henne. Jag försökte på ett par olika skjortor innan jag slutligen bosatte sig på en polotröja som det enda sättet att täcka repan som verkade rodna och växa för varje minut. Jag lämnade huset i min lågsäsong kläder och satte sig i bilen. När jag körde längs jag började navigera platsen för berättelsen om min nya mobiltelefon som har en GPS, inbyggd Naturligtvis gjorde jag något fel och platsen kunde inte hittas med min telefon GPS.
Jag tänkte för mig själv, kan detta vara det, det kan vara första gången jag inte avsluta, än mindre ens starta en berättelse. Jag ringde min mobiltelefon tjänsteleverantör som kunde ha räddat dagen för mig, men jag var övertygad om att ingen kunde hjälpa mig. Jag hade inte tålamod för någon att försöka prata mig genom tekniska röran jag var i. Jag hängde upp från teknisk support i hopplös frustration. Jag drog till en livsmedelsbutik parkeringsplats och vände min telefon avstängd. Jag ville vinge ut bilen fönstret på parkeringsplatsen, men i stället, jag bara satt tyst i ett par minuter förvånad över att jag kunde få det upprörda över något så litet. Mirakulöst, när jag satt på telefonen igen och navigerat min plats, det fungerade. Jag kom till Chicopee Jordbruk Center i Gainesville Georgia 30 minuter senare för Wild Horse och Burro Antagande.
Jag kunde se hästarna och Burros bakom corral fäktning vid anläggningen. Djuren var tyst och verkade hoppas att någon kan komma och ta dem hem. Jag kunde inte låta bli att tänka att det är särskilt sorgligt när ett djur så kunglig och stolt som en vild häst tvingas förlora sin värdighet i en okänd situation. Det verkade hästarna kunde känna en permanent förändring, men visste att de inte hade möjlighet att göra något åt ​​det. Det är början till slutet för att vara en vild häst. De Burros var alla står tillsammans i ett hörn. Liksom hästarna, de var alltför vilda, efter att ha samlats in från federala mark i Nevada, men de verkade ta sin situation i klivet. De oskyldiga djur utan riktning eller förutsägbar framtid på något sätt var innehåll och fredlig. Vilda hästar och Burros på amerikanska federala mark är idealiskt hålls på en befolkning på 27.500. När siffrorna överstiger detta belopp, djuren samlas in av Bureau of Land Management och fördes till adoption evenemang som jag var att täcka. Jag gick runt djuren känna skuld för allt jag kände tidigare under dagen. Hur kunde jag ha varit så irriterad när dessa djur tas från det enda hem de någonsin känt? Jag närmade några människor som står med två stora tabeller på den främre porten. Jag satte på min mest glada leende och meddelade mig.
Hej Jag är Kristen Berry med Forsyth Herald. Det var allt jag hade att säga. Innan jag kunde förklara mig ytterligare, närmade en äldre herre mig med handen utsträckt. Vi skakade hand och han sa Hej, vi är glad att du kunde göra det och vi har en liten sak för dig, gav han mig en liten fyllda burro och en mapp med pressmeddelande information och fakta om adoptionsprocessen. Det var i det ögonblicket visste jag resten av min dag skulle bli stor. Den lilla fyllda Burro var grå och det var en halsduk runt halsen som säger Wild Horse och Burro Antagande. Jag höll burro hårt under armen. Jag visste genast, att den lilla fyllda karl alltid skulle vara en symbol för hur Burros fick mig att inse att jag också kunde ta saker i klivet och nöja, även genom det okända. Jag frågade gentleman vad som skulle hända med hästar och Burros som inte får antas. Jag tittade bort när han började sitt svar.
Som om han visste vad jag tänkte, sade han, nu håller på, det här är en bra historia med ett lyckligt slut. Han förklarade att djuren inte har antagits av den tredje vildhäst adoption programmet kallas tredje Strike Djur. De kommer att gå in i långsiktiga anläggning där de går i pension och är väl omhändertagna tills de dör. Wild Fritt Roaming Horse and Burros lagen tydligt att vilda hästar och Burros inte kan avlivas bara för att de inte antogs. Under 2006 $ 19.600.000 spenderas på långtidsvård för dessa speciella djur.
Jag var lättad eftersom jag visste att det fanns något sätt jag kunde ta en burro hem. En riktig burro, alltså. Jag åt min grepp om den lilla fyllda sak sitter i kröken på min armbåge. Jag fick gå runt fotografera hästar och Burros och jag fick all information jag behövde för min berättelse. Vid slutet av den vilda hästen antagande, fann alla utom 16 djur bra hem. De 16 överblivna djur behöver bara tänka på hur de ska roa sig om de når långsiktigt innehav. Jag hör de långsiktiga betesmarker i Kansas och Oklahoma är drömmen pension platser för hästar och Burros intresserade de senaste paketen HorsePlay pension.
På väg hem från antagandet, placerade jag stoppade burro i passagerarsätet. Han satt bara där ute så lycklig som den levande Burros som var upp för antagande. Jag gav honom namnet Hap, kort för Happy. Jag kom hem säkert och tänkte på dagen från sin kaotiska start till dess ljud och lämplig avslutning. Jag lovade mig själv att hålla Hap i bilen som en påminnelse för att försöka se saker genom ögonen av vilda häst eller burro som inte har någon aning om vart de är på väg, eller om de kommer att misslyckas eller lyckas, men de på något sätt kommer utan att förlora sin värdighet och uppförande på vägen.

Hur Paper Train en valp
Pet Care: Råtta
Jolie, Min mops
Prostata Bölder hos hundar
Den flamländska jätte kanin
Vad är ländryggen område på en häst?
Häst Antagande
Tropisk fisk: Hur ta hand om dem
Förbereda din hund för en baby
Min erfarenhet Äga en albinoråtta
Hur bli av Hakmask i Valpar

Leave a Reply