Har en hund ålder verkligen 7 Mänskliga år för varje 1 hund år?

Ni har hört det förut: varje år för en hund omfattar sju år för en människa. Liksom Rick Santorum påstående att han är kvalificerad att bli president, det är Doggie år idé rent våningssäng. Den olycklig brist i systemet att basera en hund år på sju år för en människa är ganska enkel. Efter det första året din hund har funnits han påstås skulle vara sju år gammal. Och ändå en ett år gammal hund är mer än kapabla att producera valpar, varför i det första året många hundar har redan kastreras. Å andra sidan, hur många syv år gamla pojkar och flickor vet som har möjlighet att skapa ett barn? Det är andäktigt att önskat att du inte känner något. I andra änden av spektrumet, överväga om din hund lever för att vara 12 år gammal. Tolv år är en ganska lång tid för en hund, men de flesta av dem som gör det det fortfarande kan komma runt ganska bra om de inte är mottagliga för artrit. Om en hund lever ålder 12 det skulle sätta honom i hans mitten av 80-talet och med undantag för Joan Collins, det finns inte många människor i deras mitten av 80-talet som får runt lika bra som en 12 år gammal hund.
En mycket bättre idé är att anta att att när valpen har åldrats i en irriterande, skällande ett år idiot, han runt sexton år gammal. Gammal nog att orsaka dig en massa problem om han kommer upp mot några okastrerad ganska liten vovve från ner på gatan. Eller också, gamla nog att kosta dig en bunt och lite smärta om att Randy beagle nästa dörr gräver under stängslet och impregnerar din dyrbara lilla Precious.
Det andra året av hunden bör betraktas den period då de tar ut examen gymnasiet, gå vilt under spring break på college, få sitt första riktiga jobb och träffas i ansiktet med den verklighet som under de halv de människor de någonsin kommer att träffa är lägre än genomsnittet. Vid tiden hunden blir två han är nog i hans mitten av tjugoårsåldern av mänskliga normer. Du kan tala om detta stämmer med den tid de flesta hundar tillbringar ignorerar dig om behovet mat eller tak över huvudet. Efter de första två åren saker tenderar att sakta ner betydligt. Efter att ha skjutit ut spelet och förbi graden av mänsklig utveckling betydligt, i genomsnitt hund åldras endast ca 2-4 år per år. Det beror faktiskt på rasen. Vissa hundraser helt enkelt lever inte så länge som andra på en allmän grund. Du bör kontrollera den förväntade livslängden för rasen innan du gör en investering.

Alapaha Blue Blood Bull Dog Breed Sammanfattning
Saker att veta om Hamstrar
Hålla Kitty Utanför Köksbänken
Camping med ditt husdjur: Walking en balansgång
Friska Care Tips för äldre hundar
Hur bli av loppor med en inomhus / utomhus katt
Hud Bölder hos hundar
Misty s läkarbesök
Enkelt och roligt hemlagad valp leksaker
Marsvin och hudproblem
Bronchoesophageal Fistula hos hundar

Leave a Reply