Har du märkt dessa märkliga men vanliga beteenden av din hund?

Den vanligaste frasen som vi använder för att beskriva en hund är människans bästa vän. Denna domesticerade varelse finns i varje skrymsle och vrå av vår planet jorden. Vi älskar dem för många av deras egenskaper, en av dem är deras förmåga att känna saker vi människor inte kan. Tja vi inte kan vara helt säker på sin förmåga att känna av övernaturliga faktorer. Men vi kan vara säkra på att de är mer känsliga för saker vi vanligtvis inte kan se eller höra.
Vi kan observera hundar gnäller ibland tittar på saker utan anledning vi kunde förstå. Eller kommer de bara sitta stilla och bark med sin päls uppväckt. Ibland verkar de försöka höra saker när ingenting är hörbara för oss. Det är paranormala eller det kanske bara deras beteende? Jag kan inte svara på dessa frågor med fullständig övertygelse.
Men det finns några skäl som kan tvinga oss att tro att vår bästa vän har mer att göra än på utställningar på ytan.
Vi tar dem som oskyldiga varelser med en viftande svans och rinnande ögon tittar på oss med en söt uttryck som kan få oss att glömma deras roligaste lagen.
Hundar är oftast ganska aggressiva och ovänliga när de ser en tom hörn i ett rum. När vi sover tätt på natten hunden kan bara koncentrera sin energi på det tomma utrymmet i sovrummet och titta på den i en defensiv läge redo att attackera om något hoppar ut av det. Han kan tillbringa natten pacing fram och tillbaka håller ett vakande öga på den oskyldiga hörnet.
Ibland din kära husdjur kan luta huvudet som om någon berättar för honom berättelser i öronen. Du gör samma sak och hör ingenting. Jag undrar om det är en frekvens vi människor kan inte fånga eller en paranormal mening vi inte har. Jag är säker på att vi alla har märkt detta i våra husdjur och har skäl att tänka på det som utöver det vanliga.
Hundar ibland ovanligt attraherad av en viss del eller lapp av huset och morra eller få våldsamma till det utrymmet. Det kan vara ganska irriterande ibland att hitta dem ylande på samma ställe om och om igen. Du luta dig tillbaka och undrar det finns en tillvaro av några ovanliga kraft på just platsen och önskar Om bara min hund kunde tala. Då kunde jag utvecklas så många mysterier som kretsar kring denna oskyldiga ser varelse.
Jo vi inför alla dessa händelser med våra hundar. Ibland får vi irriterade och arga och ibland valde vi bara att ignorera det som en uppmärksamhet vinner beteende. Vi förväntar oss att bete sig på ett speciellt sätt och följa regler som av oss. Men de har sina egna vägar och de hänge sig åt en märklig beteende. Som är acceptabelt men våra söta följeslagare ger oss en krypning ibland. Men de är för söt ifrågasättas för tillfällig rolig beteende och det är bättre att ta sådana handlingar som en del av sin lekfulla aktiviteter. Hundar är och skulle alltid vara en mans bästa vän. I vått och i tunn att vi kan förvänta oss denna lojala men stygg varelse att stå oss.

Hundarnas Halloween: Säker Engagera din hund i en Halloween fest
Vad orsakar tugga hos hundar?
Hur ta hand om vilda möss
Tillhandahålla vatten för dina hästar under sommaren
Low Carb Hundfoder: ett hälsosammare val för ditt husdjur
Döda Inga Shelters Hjälp eller Hurt Pet Befolkning Issue?
Katt Grooming: Bad och borsta
Vad kan man göra med hundar är rädda för åskan stormar
Hur du tränar ditt husdjur Ferret
Tips för en ny hund Ägare: Hur mycket kostar det att mata en hund?
Hur man blir en yrkesmässig brottare

Leave a Reply