Har du en uttråkad katt?

Om du har en innekatt, det har många fördelar. Innekatter vs inomhus / utomhus katter har en längre livslängd eftersom de inte utsätts för många faror som lurar utanför som hund attacker, som drabbats av en bil, exponering för sjukdomar, gifter, ormar och många andra möjligheter. Livslängden för en utomhus endast katt är bara en bråkdel av vad det är för strikt innekatter.
Men om du har en inomhus bara katt, är chansen att det kan bli uttråkad ibland. Om du inte har en katt-vänlig miljö, kan tristess leda till en mängd problem för din katt som aggression, depression, lthargy över läte / gråt, förändringar i aptit och ökad sova. Utvärdera din katts miljö. Har du lämnat det saker att göra eller intressanta saker att göra? Om inte, är det dags att göra några förändringar! Det kommer att göra din katt lyckligare och i sin tur, kommer du bli lyckligare.
Här är några tips som hjälper dig att hålla din katt innehåll och undvika tristess: Skapa en vy
1 Creat en plats nära ett fönster där din katt kan lounge och titta utomhus. Placera en fågel eller ekorre feeder utanför ett fönster. Detta kommer att hålla din katt engagerade i timmar. Det kommer också att ge dem viss exponering för solen. När de är trötta på att titta på fåglar och ekorrar, kommer de att få en tupplur i solen.
Jag håller personligen en fin tjock ren handduk på min säng som är bredvid ett fönster. Min katt älskar att tupplur här och ta i sevärdheter utanför. Handduken håller också min katt från att sprida på mina blad. Det gör oss båda glada.
Alltid en klösbräda
(_/2) Även innekatter, med klor eller utan klor njuta klösbräda. De använder dem för olika anledningar. De hjälper din katt kasta de yttre lagren av sina naglar om inte declawed, markera sitt territorium genom de små doftkörtlar på undersidan av sina tassar, och det ger dem ett sätt att sträcka. Scratching är en instinktiv beteende som alla katter njuta.
Det är en morgon ritual för min katt, på väg till köket för frukost att använda klösbräda. Sedan många fler gånger under dagen hon använder den.
Skapa en hög tron ​​för din katt
(_/3) Katter som kan hoppa, älska höga platser. Sätt ett privat katt bädd någonstans ur vägen som är privat där din katt kan gå för en fristad. Det kan vara på toppen av en byrå i extra sovrum, ovanpå en bokhylla, på toppen av kylskåpet eller någon annan plats som du väljer. Katter älskar privatliv ibland, precis som människor gör.
Min katt använde Sasha älska att hoppa när hon var yngre, men jag måste erkänna nu är hon lite knubbig och inte hoppa något högre än sängen eller soffan.
Sätt isbitar i din katts vatten
(_/4) Detta kan låta konstigt att människor som aldrig gjort detta, men min katt älskar det. Sasha är så van vid det, sitter hon med sin vattenskål när jag fylla det, tills jag lägger isen i hennes skål. Hon kommer inte dricker förrän jag gör. Detta kommer att hålla din katt underhöll en stund. Min katt älskar kallt vatten att dricka, då hon älskar att swat kuberna runt i skålen med tassarna. Hon kommer också doppa tassarna i det kalla vattnet och använda hennes våta tass att borsta hennes ansikte. Hon har att göra utan när jag är på jobbet, men jag har alltid lagt kuber i skålen på väg ut genom dörren på morgonen, sedan upprepade gånger när vi är hemma tillsammans.
Jag lovar, kommer din katt att älska detta! Prova om du inte redan har.
Scatter leksaker i hela huset
5 Håll leksaker i varje rum så din katt har olika sådana att välja mellan när de känner för att spela. Bollar är bra och uppmanar till träning. Även 15 minuters motion om dagen är i allmänhet tillräckligt för din katt.
Köp en laserljus
6. De flesta katter älskar att jaga en laserljus. Peka den på väggen och flytta den sakta mot taket och din katt kommer att hoppa och sträcka för att få det. Flytta den över hela golvet och din katt kommer att jaga den på nolltid.
Det tar inte mycket att hålla en katt innehåll. Generellt är de ganska glada att lämnas på egen hand brudgummen och tupplur större delen av dagen, men gör dessa saker kommer att se till att din innekatt aldrig kommer att bli uttråkad.

En guide till Virtual Pet Kyrkogårdar
My Top 10 Bästa Blandade hundar
Hur man tar bort fästingar från hundens hud
My Dog Jack
En rolig hund Story
Hur Groom ditt marsvin
Fyra Hårlösa allergivänliga hundar
Artificiellt ljus Bidrar till sömnstörningar hos fåglar och djur
Doggy DNA-tester – Hur exakt är dessa?
Dra nytta Koi Avel
Bäst av AC: Halloween för husdjur

Leave a Reply