Har du den dummaste hund?

Många hundägare blir frustrerade när de tränar sina hundar, var att hävda att han / hon måste ha dummaste hund i världen. En diskussion vars hund är faktiskt den dummaste kan ta ett tag, men sanningen är att alla hundar är smarta, ibland smart nog att överlista sina herrar! De kan förstå vad du vill att de ska göra, de bara inte känner för att samarbeta vid den tidpunkten.
Medan vissa hundraser har högre intelligens nivå än andra, raser som är allmänt kända för att vara lättlärd har mer av en önskan att behaga människor än de raser som är mer självständiga i anden. Vissa hundar föredrar bara att göra sin egen sak och är svårare att avleda uppmärksamheten från en instinktiv verksamhet, som släpande dofter eller jaga små djur.
Dessa tio raser, som utses av en undersökning av 200 yrkesdomare Dog Show, anses vara bland de svåraste till tåg raser: Basset Hound. Känd för sin fantastiska förmåga att känna igen dofter, Bassets älskar ingenting mer än att vara på spåret och bestäms trackers. Basset Hound vänliga, milda natur har gjort denna ras en populär familj följeslagare i årtionden, trots en ökänd rykte om att vara svår att housebreak. Det kräver mycket tid och tålamod för att korrekt utbilda en Basset, men resulterar i underbar kamrat för familjer med barn.
Beagle. Glada, tillgivna små hundar som har en oberoende natur. Beaglar är bra hundar för barn, även om de tenderar att inte komma när anropas. De kommer sannolikt att vandra efter en doft spår och jaga alla små rinnande djur, även dina katter.
Mastiff. Denna stora ras skrämmande utseende, men en väl upphöjt Mastiff är mild, tillgiven och tillgiven sin familj. Familjer som överväga att välja en Mastiff som en familj följeslagare bör ha någon erfarenhet av dominerande hundar, och kunna begå stor del av tiden de hunds socialisering och utbildning kommer att kräva. Mastiffs är utmärkta vakthundar, men bör professionellt utbildade för detta yrke. Ägaren bör delta i utbildning så att han kommer att kunna kontrollera denna massiva hund, och lära metoder till familjen.
Pekingese. Dessa små hundar är kända för sina stora personligheter. Pekingese anses vara en av de svåraste hundarna att träna med dominerande och oberoende beteende som kan skapa kaos när de lämnas därhän! Pekingese är extremt modig och villiga att köra hushållet om ingen annan visar ett starkt ledarskap. Denna ras kräver fast, skonsam hantering som lär hunden sin rätta plats i hushållet, aldrig behandlas som ett barn eller leksak. Liten hund syndrom är resultatet av en ALLTFÖR EFTERGIVEN ägare, offren har helt enkelt outsmarted sina ägare!
Blodhund. Faktiskt en av de mest intelligenta raserna är Bloodhound målmedvetna i sitt uppdrag vid spårning dofter. Mycket tålamod och varsam myndighet behövs för att utbilda en Bloodhound, men resultatet är en mild, tillgiven följeslagare som älskar något annat än att gå på jakt med dig!
Borzoi. Även kallad den ryska Varghund, är denna ras artistocratic utseende. Precis som människor kungligheter, Borzoi ofta som de vill. De bryr sig inte mycket om de behaga sina herrar, men kan vara ganska tillgiven med sina herrar och andra människor som de känner väl. Korta, konsekventa träningspass fungerar bäst.
Chow Chow. Dessa anses ofta enmansföretag hundar, även om moderna uppfödare producerar Chows med en familjevänlig temperament. Som en ras, Chows tenderar att vara extremt envis och ganska possessiva om sina ägare. Naturligtvis försiktig med främlingar, de gör bra vakthund.
Bulldog. Hotfulla till utseendet, bulldoggar är faktiskt ganska mild, tillgiven hund som älskar barn. Parades med vakt och kontroll tjurar, dessa tuffa små hundar behöver patienten utbildning men kan vara utmärkta familj vakthundar.
Tips för att utbilda en dum hund
För din hunds egen säkerhet, och din egen sinnesfrid måste han lära sig att komma när kallas och sitt / stanna / ned kommandon åtminstone. Lyda dina kommandon kan hindra honom från att köra i trafik eller hamna i ett slagsmål med ett annat djur.
Vissa hundraser är karakteristiskt så målmedveten och fast besluten att få sin sätt att de kräver stort tålamod på ägarens vägnar. Working hundraser, speciellt, var uppvuxna att agera självständigt i sina uppgifter och våra nutida familjen följeslagare fortfarande bär dessa egenskaper. Om du har kämpat med att utbilda dummaste hunden i världen, så här är några tips för att sätta dig en upp på hunden. Bara hoppas att din hund är inte smart nog att läsa!
Kort sagt är konsekventa träningspass med användning av positiv förstärkning som belöning det mest effektiva sättet att träna en hund som bara inte verkar vilja få utbildning. Han är inte dum, han uttråkad av upprepning. Förstärk din hunds träning regelbundet, även om han verkar få det första gången.
Håll ditt tålamod. Hundar reagerar inte bra på hårda ord eller att träffas. Din hund kommer att bli misstänksam mot dig och andra människor. Använd vänliga, milda ord men behålla en fast hållning. Avsluta träningspass om du blir frustrerad. Du kan behöva acceptera att din hund inte kommer att utbildas för att följa avancerade kommandon, och bara älska honom för den fånig gamla critter han är.
Överväga att gå klasser början lydnad med din hund om du inte kan träna din hund att följa grundläggande kommandon. Även professionella hundtränare kan bli frustrerad med svåra att träna hundar, men kan hjälpa dig att hitta de mest effektiva träningsmetoder för din hund.

Topp tre Dog Training Schools i Utah
Pet Guide: Old Danish Pointing Dog
PetSmart Dog utbildningar
10 “x 8” viktorianska hund Kennel Kit
Mini Lop Kaniner som husdjur
Återhämtning efter din hunds Ortopedisk förfarande
Olika skäl till varför din hund är halta
Hur borsta Yorkshire Terrier
10 bästa jakt Hundraser
4 juni är Krama din katt Day
Tips för att hålla din hund säker i sommar

Leave a Reply