Hantering av Pet Loss

Som någon som har förlorat tiotals sällskapsdjur genom åren, infuriates fortfarande mig vägen sällskapsdjur förlusten anses, även om jag kan egentligen bara tala från en brittisk synvinkel.
Förlusten av ett djur inte riktigt betraktas som en större trauma, men attityder kan förändras gradvis. För mig personligen är det nått det stadium där jag är mer benägna att hålla nöd att förlora ett husdjur för mig själv, förutom att berätta en handfull människor, är en sådan den ofta likgiltiga eller apatiska svar. Men säger ingenting, eftersom du är rädd för att säga något, inte vara en stor vän. Okunnighet är inte salighet, men åtminstone kan du ta reda på vem dina vänner är.
Alla har en subtilt annorlunda reaktion på sorg. Sorg, naturligtvis, men sorg kan vara omedelbar eller mer gradvis. Det är viktigt att inte flaskan upp dina känslor, även om du känner att du bara kan släppa in privat. Det är också en bra idé att prata om din förlust till någon sympatisk. Några vänliga ord gör en skillnad. Om någon har lidit skada – person eller djur, då jag göra en punkt att reagera på det, och inte wimping med att säga någonting. Det är inget att skryta med, det är bara vanligt, mänsklig anständighet.
Hålla upptagen
Hålla upptagen är ett mycket viktigt sätt att hjälpa sig själv genom sorg. Du bör ge dig själv tid att komma ihåg också. Ibland kommer du att bli frustrerad eftersom du inte kan komma ihåg vissa saker om ditt husdjur. Men detta är normalt, eftersom du försöker för hårt. Många kan också känna skuld, men detta är normalt också. Otålig om att inte göra tillräckligt verkligen bevisa vår kärlek.
Lyckligtvis lever vi i en tid där det är lätt att ha många bilder på våra husdjur via digitala foton och videor. Det kan vara terapeutiskt för att gå igenom glada minnen. Definitionen av Bitter Sweet om du vill. Du kan också sätta upp en online minnesmärke ett älskat husdjur på webbplatser som regnbågar Bridge [regnbågsbron /].
Förlusten av ett husdjur kan hjälpa en familj att bli starkare. Det ömsesidiga känsla av förlust bör vara en gemensam obligation. Hjälpa varandra genom en sorglig tid kommer också att hjälpa varje medlem i familjen – både när ge och ta emot kärlek och stöd.
Det bör inte vara inställd tid för när du kommer må bättre. Tillåt dig själv att sörja naturligt, utan böjer ner till vad andra människor kan säga.
Slutligen, klappa dig själv på ryggen för att ge ditt husdjur ett underbart liv. Så många djur har ett liv i misär. Du kan vara tacksam för att ha dem, men de skulle ha känt tacksam för att ha dig.

Fördelar med borstar Hundar Tänder
Hur man korrekt borsta häst eller ponny
Hur man gör krisplaner för ditt husdjur
Allt om rasen: Plummer Terrier
Tips och steg till bada din häst
Roliga utomhusaktiviteter alla kan njuta med sin hund
Hur ta hand om övergivna kattungar
Hur man gör Cat Grooming Lättare
Första hund, Bo, Fogar första familjen i Vita huset
Top Ten Best Dog Breed Mixes
Jämfört Priser för Advantage Flea Killer för katter

Leave a Reply