Hämta hem en valp

Att få en ny hund kan vara en spännande och överväldigande upplevelse för alla familjer. Genom att veta vad som väntar när du tar din nya hund hem och korrekt förbereda övergången till hund ägande kan vara enkelt och givande. När du tar en ny valp hem måste du vara räkna flera saker. Olyckor, nervös beteende, och lagt ansvar är de viktigaste saker att förbereda sig för. Med lite forskning och förberedelser kan du enkelt hantera dessa problem och förändringar.
Många nya hundägare oroa olyckor och hus utbilda sina nya valp. I själva verket kan detta vara en frustrerande och skrämmande uppgift. För att förebygga olyckor introducera valpen till sin nya miljö långsamt. Ett utmärkt sätt att göra detta är att blockera ett litet område av ditt hem med skyddsgrindar. Helst ska detta område har kaklade eller linoleum golv. Håll din valp begränsad till detta område samtidigt som du hus träna honom. Som ditt förtroende för valpens förmåga att förbli olycka fria ökar införa nya rum till honom eller henne en i taget. Det är intressant att notera att hundar inte alltid har samma syn på “inomhus / utomhus” som människor. Du valp kommer att vara mer benägna att ha olyckor i rum han anser “utomhus”. Var medveten om detta och hålla dessa rum avstängd från honom. Om olyckor inträffar på mattor, rengöra området omedelbart med ett husdjur fläck produkt borttagning rengöring. Detta är viktigt eftersom husdjur ofta fortsätter att ha olyckor i samma område om området inte är ordentligt rengjorda.
När du börjar hus träna din valp, använd potta kuddar (finns på lokal djuraffärer) för att förhindra olyckor och glöm inte att belöna honom när han framgångsrikt “går” utomhus. Håll ett öga på din valp. Så fort han börjar uppvisa tecken på att behöva gå ut, fråga honom om han behöver och föra honom utanför, stanna hos honom tills han är redo att gå tillbaka inomhus. Belöna honom genom att berätta för honom att han är en bra hund och ge honom en behandling. Genom att vara vaksam och konsekvent, så småningom valpen kommer att bli rumsrena.
När du tar din nya valp hem, kan han uppvisa tecken på extrem nervositet. Detta kan visas genom gnäll, skällande eller huka beteende. Trösta valpen genom att hålla honom eller petting honom ofta. Gör honom en bekväm säng att sova i. Att sätta en bit av kläder med din doft kan trösta valpen. En mekanisk klocka med en hörbar fästing kan påminna valpen sin mamma hjärtslag. Som din nya valp vant till sitt nya hem detta beteende kommer att blekna bort.
Den största förändringen du kan förvänta dig är den enorma ansvar en valp kommer att ge ditt hushåll. Dagliga uppgifter såsom utfodring och vattning din nya valp är lätta att anpassa sig till. Andra saker som vad man ska göra med din valp i fall du måste gå ut ur staden och minnas veterinära utnämningar kan ta lite längre tid att anpassa sig till. Du kanske upptäcker att du behöver ändra ditt schema att vara hemma i tid för att låta valpen utanför, eller göra arrangemang med en granne att göra det. Lite planering och organisation kommer att göra den extra ansvar av en valp lättare att anpassa sig till.
Att föra en ny valp hem kan vara givande, vara bara beredd på de förändringar han kommer att föra till ditt liv.

Katt Care Guide: Hur man Groom en katt
Översyn av Pounce Tarter kontroll behandlar för katter
Blanc de Hotot Ras profil
Ras Egenskaper-Trakehner häst
Loppor och fästingar: en mardröm för husdjur och Du
Hitta den perfekta drivved för ditt akvarium
Dog Fat problem? En hund Ramp och nya anti-fetma läkemedel kan Hjälp
Allt om rasen: Kanadensiskt Pekare
En tio steg guide till Umgås en reaktiv eller aggressiv hund
Juni är Adoptera en katt Månad: Var adoptera en katt i Cincinnati
Caboodleranchen – Ponte Vedra Beach, FL

Leave a Reply