Halti Chef Krage för hundar

Den Halti Head Collar är en anordning som liknar en munkorg. Den placeras runt husdjur huvud, över nosen och runt huvudet. Det hävdar att träna din hund att gå i koppel mycket lättare. Så fungerar det?
Phoebe, beslutade min fyra ben vän och jag att ge Halti en provkörning. Phoebe är en mycket hyper, medelstora valp. Hon är bara medium men låt inte att lura dig. Hennes drag i kopplet är som en omgång dragkamp med en elefant. Mycket svårt att kontrollera och hon är en bygel! Varje promenad känns som mina lemmar håller amputerade mycket snabbt, särskilt på passerande av en främling som hon älskar att träffa och hälsa nya människor.
Strax efter att föra Halti hem jag placerade den runt huvudet och på plats. Det fanns ett visst motstånd, och några udda framåt vänder henne försöka ta bort enheten. Jag kände mig lite dåligt men broschyren sade att det inte var så illa som det verkade vara och jag skulle hellre ha lite obehag än henne dra ifrån mig och bli påkörd av en bil. Efter en stund hon bosatte sig och såg ut som innehåll som hon kunde med den runt huvudet.
Jag ledde henne runt i för praktiken, genom att följa instruktionerna som följde med min nya inköp. Hon lärde sig snabbt att hon måste följa min ledning i stället för att ta henne typiska vägen Jumping Bean.
Slutligen promenad utanför! Hennes första försök att köra skenande var en episk misslyckas och hon visste att hennes fjäderben var i mina händer. Walking var faktiskt smärtfri när hon struttade sig bredvid mig. Inte bara Halti arbete, verkade det också att ingjuta ett förtroende för henne som gjorde henne svansen står hög och dansa som en liten drottning. Jag tror att det gjorde henne stolt att gå bredvid sin ägare i stället kraftfullt framför och mot! Efter alla hundar älskar att behaga sina ägare.
Totalt Halti gör vad den säger! Jag var tvungen att göra några mindre justeringar som det hålls glider in i hennes mun, där hon kunde tugga på det, men väl värt det.
Om du har en oregerlig hund att gå rekommenderar jag definitivt titta in i Halti Head krage för hundar.

Hitta Ansedda Allergivänliga hunduppfödare
Matlagning för din katt
Doggy DNA-tester – Hur exakt är dessa?
Flea Allergy Dermatitis hos hundar
Ras Egenskaper-Trakehner häst
Top Five Bästa Dirty Jobs Episoder genom tiderna
Allt om parasiter
Bästa Viktminskning Tips för en Fat Dog av expert Victoria Stilwell
The Joy of saltvattensakvarier
Vad är knöl på min hund?
Hur man korrekt Mät och Montera en hästtäcke

Leave a Reply