Halo Liv-a-Littles: Treats för katter och hundar

Har du både katter och hundar som bor i ditt hem? Är du trött på att köpa separata behandlar för varje hund och katt i ditt hem? Ja nu behöver du inte eftersom det är en organisk behandling för att ge både hundar och katter, och det kallas, Halo Liv-a-Littles.
Halo Liv-a-Littles är behandlar du kan ge både katter och hundar i ditt hem. Halo Liv-a-Littles görs med en ingredienser och att den hela kycklingen. Nu kyckling är en kött både hundar och katter kan ha och verkligen älskar att äta som en behandling. Däremot kan du hitta Halo Liv-a-Littles i andra hela kött som lamm, lax, nötkött och havsfisk om dina katter och hundar inte verkar gillar kyckling. Halo Liv-a-Littles kommer i små bitar som är lätta för både katter och hundar att tugga enkelt så att du inte behöver oroa dig för detta behandla börja hårt för antingen djur. Dessa behandlar är även bra för dig husdjur tänder och de verkar vara mycket lätt för din hund och katt att smälta lätt utan problem, vilket alltid är viktigt.
Den bästa tiden att ge din katt eller hund en gloria Liv-a-Littles är när de behöver ett litet mellanmål, något att nudlarna på eller efter att de har gjort något bra, medan din träning dem. Jag vet även några djurägare att använda dessa godsaker för att hålla det katter och hundar upptagen köpa glider en av dessa små godsaker till en leksak för att få dem att spela och bo motiverad eller intresserad av leksaken när sällskapsdjur ägare gör något. Nu när du öppna dessa Halo Liv-a-Littles till ditt husdjur som en behandling du behöver för att täcka dem tillbaka upp ordentligt med locket och förvara dem bort i kylskåpet så att de stannar trevligt och fräscht för dina kattungar och valpar.
Halo Liv-a-Littles kommer i en 2,2 uns behållare och det kan kosta runt nio dollar om du köper den online på apotek. Dock skulle jag rekommendera att få dessa godsaker på din lokala djuraffär om de säljer dem eftersom de med största sannolikhet kommer att vara en hel lo billigare plus att du inte behöver betala frakt och hantering. Andra nätbutiker Du kan köpa Halo Liv-a-Littles på skulle vara Petco, Thecatconnections och Waggintails. Du kan också köpa direkt från Halo Liv-a-Littles onlinebutik kallas halopets.
De av er djurägare där ute som vill lite mer information om vad Halo-Liv-a-Littles är kan kolla in webbplatser som bifogas den här artikeln om du vill. Jag skulle rekommendera denna produkt till någon eftersom hundar och katter verkligen verkar gilla det som en behandling då och då. Jag hoppas ni som hamnar köpa denna produkt för dina kattungar och valpar nu kan spara lite pengar bara köpa köpa en behandla produkten både dina kattungar och valpar kommer att älska.

Cheetah: Det snabbaste djur i världen är en utrotningshotad art
Utbildning familjens hund: Dog beteendeproblem: Topp 10 skäl Familjer orsakar dem
Att behandla Parvo virus i din valp
Ta reda på om din fisk är sjuk
Hur du håller din hund säker från risker Sommar Hälsa
Den Varför är & Hur är att hålla din hund säkert på kopplet
Bara naturlig Pet Herbal Defense Spray
Atlanta Thrashers Hockey förtjänar en chans
Ta en aktiv strategi för hus utbildning din hund
Pristella Tetra Faktablad
Hur att städa upp efter en sällskapsfåglar

Leave a Reply