Halloween Theme Park Events på Long Island

Flera nöjesparker på och i närheten av Long Island New York-området är värd Halloween tema händelser. Låt oss börja med börja med en av de mindre parker, Adventureland i Farmingdale. De har en en dag Halloween händelse som tidigare har visat en hel del roligt för både barn och vuxna. Adventureland kallar det Pumpkin Park och det är en rolig, trygg händelse för barnen att gå till. Åkattraktioner är öppna och drift de vanliga priserna på åkattraktioner tillämpas, spelen är öppna och det finns bus eller godis i hela parken. Adventureland har varit i drift sedan 1962 och har vuxit till över 30 åkattraktioner, de har två betal-ett-pris sessioner dagligen (inklusive pumpa Park dag) eller så kan du köpa enskilda biljetter för åkattraktioner, som krävde 3 till 5 biljetter vardera. De är öppna april till oktober. Kolla deras hemsida för andra uppgifter.
En mycket nyare park på scenen är Bayville Adventure Park, som öppnades igen 2007 på årsdagen av den ursprungliga Carnivals stängning i 1977. Det fungerar som nöjespark under året som har saker som minigolf, bergsklättring, båtar stötfångare, kurser rep, diabilder äventyr, Funhouse, labyrinter, skridskoåkning och även en tågresa till de verkliga små. Det finns också en arkad och glassbar på plats. I september och oktober, även om det förvandlas Bayville Scream Park. Under september och oktober, fungerar det som Bayville Scream Park på vardagar och söndagar från 06:00 till 22:00 och på fredagar och lördagar från 06:00 till 12 midnatt. The Haunted attraktioner öppnas vid 7 pm och de har verkligen en hel dagordning av dem. De har haunted mansion, som röstades den läskigaste spökhus på Long Island. Det finns Uncle Nålar Funhouse of Fear, Temple of Terror, förbannelsen av Zombie Pirates och det onda Woods. Hopptorn och kurser äventyr är också öppet under dessa tider. De har också barn inte så skrämmande dagar där parken har mindre skrämmande versioner av de vuxna attraktionerna utan specialeffekter och levande aktörer. De erbjuder betal-ett-pris specialerbjudanden tillsammans med separat attraktion prissättning.
Även om inte precis vid nöjesparken i denna park är A-scarium på Coney Island Aquarium. Deras årliga Halloween-fest händer under två helger (kontrollera webbplatsen för datum och tider). Under det du och barnen kommer att njuta av spel, priser, konst och hantverk. Barn i kostymer få gratis med en vuxen. När du är klar med det roliga i akvariet ta en kort promenad över åkattraktioner på Coney Island och har ett mellanmål på strandpromenaden eller dunk tårna i havet.
Även om inte på Long Island, Six Flags Great Adventure i Jackson New Jersey och Dorney Park i Allentown Pennsylvania både hålla Halloween händelser. Dessa inkluderar nöjen och rider är öppna och hemsökta hus och andra läskiga Halloween saker. Kontrollera parker webbplatser för exakta datum. De båda är bara om en och en halv timme till två timmars resa från Long Island.

Tips för Horse Training: mellansteg
Hur du tar din hund temperatur
Hur du kan hjälpa din hund leva ett längre, lyckligare liv
Uppmärksamhet Pooper Scoopers: Hur grön är du?
Katt Proof ditt hem från dessa fem Problem
Att hitta en herrelös hund: Vad alla behöver veta
Tips för Skötsel av din äldre hund
Friska Care Tips för äldre hundar
Equine Eye Cancer Behandlingar
Anledningar att anställa en professionell tränare Dog Lydnad
Seroma Utvecklingen inom hund

Leave a Reply