Halloween parter för valpar

Halloween parter för valpar
Halloween är en utmärkt anledning att få tillsammans med vänner. Om du och dina vänner är hund älskare varför inte ta valparna med? Du kan vara värd några Halloween parter för valpar. Det är inte svårt att organisera och du har så många bra minnen av valpar i fånig kostymer. Om du bjuder in många fyrbenta vänner behöver du ett område valpar kan ströva runt i och leka. En bakgård skulle vara perfekt för att blanda och fräsning med gäster. Om du använder en bakgård blir det inga bekymmer om FULL MED PÖLAR typ olyckor heller.
Inbjudningar
Först skicka ut inbjudningar till alla dina vänner. Ta en bild av dig valp i sin Halloween-kostym och använda bilden på din utskrivbara kort. Har inbjudningar formulerade som din hund bjuder sina vänner. Det kan säga något sådant. Kom vik på månen med mig denna Halloween. Använd en stämpel tassavtryck att underteckna kortet. Var säker och inkludera ditt telefonnummer och en begäran om en OSA. Du kan även ge ut priser för bästa kostym eller matchande mänskliga hund kostymer. Skicka ut dina inbjudningar högst två veckor före datumet. Följa upp inbjudningar med ett telefonsamtal för att vara säker på att dina gäster fick sitt kort. Be gästerna att ta valpar på koppel.
Goody bags
Hur kul är det att göra goody väskor för valpar Använd Halloween-tema och sånt plast jack-o-lyktor med valp behandlar och godsaker. Du kan inkludera individuellt förpackade hundgodis, tuggleksaker och finfina leksaker. Använd en svart märkpenna för att skriva namnet på valpen / gäst. Har goody bags vilar färgglatt på ett sidobord eller bänk. Detta kommer att lägga till några Halloween stil till händelsen.
MAT OCH DRYCK
Ställ massor av skålar med vatten ut för törstiga spela valpar. För de mänskliga gäster du kan grilla korv och har konserverade cola. Denna händelse bör fastställas tillbaka och roligt. Du vill fokusera på valparna och inte fastnat överföring över aptitretare.
Valp Play
På gården kan du ordna en promenad genom kurs med höbalar och rep. Djurägare som vill visa upp valpens kompetens kan ta sin valp genom kurserna. Ge dig tid att se tricks och njuta av varje valp. Var beredd på några dåliga uppförande. Vissa valpar tycker inte bär kostymer och kan vara nervös runt andra kostymerade valpar. Ta massor av bilder av dina utklädda gäster och ha kul.

Life Lessons Min katt har lärt mig
Hund Förgiftning: Tre typer varje ägare måste veta om
Var ska djuraffär Valpar ifrån?
Hitta rätt ara Cage
Min gamla favorit stol
Namn för ditt husdjur Enligt deras färg
Vita Bites hundgodis
Översyn av Pounce Tarter kontroll behandlar för katter
Ormar som husdjur
Hur du kan hjälpa din hund leva ett längre, lyckligare liv
Hur man handskas med Dog Förgiftning

Leave a Reply