Hålla Kitty Utanför Köksbänken

Katter är naturligt nyfikna och älskar att sniffa runt där mat finns. Och det betyder oftast de älskar att hoppa upp på köksbänken, i hopp om att hitta mat. Om din kisse har hittat mat där en gång tidigare, är det mest troligt att de kommer att hålla hoppa upp där för att jaga mer mat. De kommer att göra detta regelbundet hoppas det blir någon form av matrester.
För mig spelar det egentligen inte göra mig så glad att tänka Kittys smutsiga tassar är på min disk där jag förbereda och äta min mat. Jag kan bara gissa platser som Kittys tassar har. Såsom kattlådan, toalett och andra otäcka ställen som hon har varit på.
Det beror helt på hur dina inställningar i denna situation är. Vissa människor har inget emot deras lilla päls bollen tittar på dem när de laga mat och laga mat. Vissa människor kan inte magen tanken på att förbereda sina måltider där Kittys tassar är alla över disk, bord, eller någon annanstans du äter din mat.
Eftersom katter lockas till platser som har mat på dem, eller har haft mat på dem innan. Så de kommer kontinuerligt kontrollera dessa platser hoppas det blir mer mat. De kommer ihåg att det fanns mat där i det förflutna, och med alla chanser de kan få, kommer de kontrollera mer.
Det bästa sättet att hålla kitty från din köksbänk, bord, eller var du kan äta och laga mat, är att helt enkelt städa upp efter dig själv varje gång du förbereda och äta mat. Detta gäller för den enkla uppgift som gör en smörgås. Smulorna kvar från brödet kommer att locka kitty. Använd ett rengöringsmedel som har en obehaglig lukt till kattungar. Som en renare som har en citrus doft, kommer brukar göra susen. Och se till att du torka upp varje gång du gör något med mat. Katterna kommer inte att lukta någon mat överblivna och kommer så småningom att ge upp ser. Så den enkla handlingen att torka upp efter varje gång du lagar mat kommer sannolikt avskräcka kitty hoppa upp på köksbänkarna medan du är borta.
För att hjälpa avskräcka kitty från att hoppa upp på köksbänken när du är hemma, hålla flera små squirt flaskor tillgängliga i de viktigaste områdena i ditt hem. Squirt dem varje gång du fånga dem missköter. Katter hatar att vara blöt, så detta kommer att hjälpa dig när du försöker korrigera sitt beteende.

Tand Bölder hos hundar
Happy kyckling
Hur du lär din papegoja att öka
Hur till Stopp Nattetid jama i Cats
Hundar är Osjälvisk
Hjärtsvikt i Cats
Bronchoesophageal Fistula hos hundar
Romero Britto Bow Wow
Hur man gör Natural Hundfoder
Allt om rasen: Österrikiskt Pinscher
Dödliga Hjärtmaskar Sätt din katts hälsa på spel

Leave a Reply