Hålla Hamster från att bli uttråkad

Hamstrar är som människor när det gäller att inte vilja leva i trånga kvartalen och en sparsamt möblerad hem. De gillar variation och möjligheter till att dölja och klättring. Hamstrar som motion och utrymme att flytta runt och spela. När du sätter en hamster hjul i sin bur, de älskar bara springa runt, och runt i det för lång tid.
Några av de saker som hamstrar som finns saker i djuraffären som kan köpas mycket enkelt och ganska billigt. Liksom den löpande hjulet som kommer med buren, är något som är viktigt. Om det inte vore för det hjulet, hur skulle din hamster få någon motion i hans bur? Om du inte har en genomarbetad bur som har en hel del utrymme. Hjulet är ett bra val att ha för din hamster att försäkra att han förblir aktiv.
När du köper tillbehör till din hamster, se till att du inspektera dem innan du lägger dem i hamster bur. Kontrollera att det inte finns något närvarande som kommer att skada din hamster. Som utskjutande spikar, ledningar, skruvar och andra vassa föremål som kan vara skadliga.
Alla som har observerat en hamster, vet att de gillar att klättra. Att ge små stegar och annat för dig hamster att klättra på kommer att hålla honom glad och upptagen i sin bur. Vissa burar har olika nivåer för dem att klättra och vandra runt i, vilket ger massor av saker att hålla honom borta från tristess.
Hamstrar gillar att krypa runt överallt, och gillar att hålla huvudet inne små hål och sprickor. Olika djuraffärer har många objekt du kan köpa för att hålla din hamster smygande runt hela dagen. De ger rör, vissa är till och med gjorda av torrt gräs så det fungerar som en tugga verktyg. Trä kuber är också bra för klättring och kryper runt, samt en tugga verktyg.
Den gyllene hamster observerades i det vilda, och de har varit kända för att vara mer aktiva i det vilda. Guldhamstrar som hålls som sällskapsdjur hamstrar kan köra i genomsnitt upp till 5.300 varv per dag på en hamster övning hjul. En studie av en gyllene hamster i naturen kan köra omkring 16.800 varv per dag på en övning hjul. Det är en hel del springa runt.
Genom att ge helt enkelt lite leksaker och föremål för att sätta i dig hamstrar bur, kommer att hålla dem aktiva och glada. Det är viktigt att deras välfärd att de hålla sig aktiva och friska. De kan använda leksaker på många olika sätt, som att tugga, dölja, och kör för att hålla dem säkra och glada, och i gengäld hålla dig lycklig.

Topp tre Dog Training Schools i Utah
Hur du installerar en hamster bur
Typer av Horse Shoes
En kort historia av den inhemska katten
Topp 10 Hundraser föredras av kvinnor
Kong Gummi Saker en boll tugga leksak: Främja Kul och god hälsa
Anledningar varför du inte ska få din hund att arbeta
Vad din veterinär önskar du visste
En översikt av Toy Dog Breed, den maltesiska
Skötsel och utfodring av hamstrar
Vikten av Saddle Fit

Leave a Reply