Hålla din hund lycklig i Dog Days of Summer

Varmt väder kan vara svårt även för människor att hantera, och vi är inte fast bär pälsar 24/7. För en hund kan varmt väder vara skadligt, till och med dödligt. Som hundägare, är det ditt ansvar se till att din hund förblir frisk och lycklig i brännande väder. Här är några tips som hjälper dig att hjälpa din hund.
# 1 Håll dem hydratiserade!
Precis som människor, hundar behöver stanna hydrerade för att undvika värmeslag och värre. Vid varmt väder, se dubbelt säker på att din hund har tillgång till kallt, friskt vatten när han behöver det. Om du lämnar din hund utanför under lång tid, överväga att fylla en skål med is så att han får något coolt att dricka.
# 2 Håll dem cool!
Detta kan låta som en no-brainer, men det är lätt att glömma att hundar ständigt paketerade i päls, vilket gör dem mer känsliga för värme. Lämna din hund obevakad i en bil, även i mildare väder kan vara dödligt när temperaturen stiger. Lämna aldrig din hund i bilen under längre tidsperioder, och alltid spricka i fönstret – inte nog för dem att fly, naturligtvis, men tillräckligt för att säkerställa luftcirkulation. Vid temperaturer på 70-talet och ovan, lämna inte din hund i bilen, period. Han kommer vara mycket lyckligare någonstans han kan vara i den svala och skuggan. På tal om det, även när din hund är hemma, bör du se till att han har en sval plats att retirera till.
# 3 Håll dem borta från sommarens faror!
Inte alla hot-farliga väderförhållanden är direkt relaterade till temperaturen. På sommaren finns det andra risker att tänka på för din utomhus husdjur. Chansen är stor, kommer din hund att spendera mycket mer tid utanför, och kommer i kontakt med gifter såsom snigel bete eller läckt frostskyddsmedel. Om du ser din hund agerar konstigt, ta honom till veterinären omedelbart. Han kan ha intas något utan din vetskap. Du kan hjälpa till att minimera riskerna genom att använda en mindre giftiga frostskyddsmedel i din egen bil och i stället för traditionella snigel bete, använd helt naturliga koppar barriärer eller behållare av öl för att locka och dränka sniglar. (Du vill inte din hund dricker öl heller, naturligtvis, men det är mindre farligt än söt, tilltalande, giftig snigel bete.)
# 4 Vara uppmärksam på fyrverkerier!
Även om din hund inte har reagerat på fyrverkerier i det förflutna, det finns inget att berätta vad högt ljud eller starkt ljus plötsligt skulle ställa honom. Se till att din hund är på ett säkert, innehöll ställe när folk börja ställa ut sina fyrverkerier. Om han upplever stress och oro, rådgöra med din veterinär för att få honom ett milt lugnande medel för semester. Du kommer både vara mycket lyckligare!
# 5 Låt dem inte komma undan!
Vissa hundar är fyllig och älskar att spendera tid utomhus, och kommer inte att springa iväg om de får chansen. Men om din hund är skygg typ eller en doft driven hund som beaglar eller blodhundar, bör de inte vara lös utomhus. På sommaren, när fönster och dörrar ofta lämnas öppna, är det viktigt att hålla ett öga på din hund. Använd takfönster och fönster som din hund inte kan nå till luft i huset.
# 6 Travel smart!
Om du tar din hund på ett plan, vara uppmärksam på det faktum att lastrummet inte temperaturkontrollerad. Försök att resa under tider när värmen – både hemma och på resmålet – kommer att vara milda. Om du lämnar din hund hemma, se till att du lämnar dem med en ansedd petsitter som kommer ta hand om dem på det sätt de förtjänar. När det gäller din hunds säkerhet, det är helt enkelt inte värt att slarva.
# 7 Håll ditt husdjur säker från stöld!
Om du har en renrasig eller designer hund, är sällskapsdjur stöld en ständig oro – och stölder ökar under fint väder. Se till att din hund mikrochip på en plats som inte kan stängas av, som baksidan av nacken. Kom ihåg att en osynlig staket bara håller ditt husdjur på gården – det inte hålla inkräktare, och eventuella tjuvar, ut. En högt staket som kommer utgöra ett hinder för människor är perfekt.
# 8 Håll hunden säker i vattnet!
Om din hund simma en ren pool eller en sjö i skogen, hålla hans säkerhet i åtanke. En hund ska aldrig lämnas utan uppsikt i eller i närheten av en pool, eftersom de kan glömma hur man får ut eller drunkna av någon annan anledning. Innan du tar din hund att simma i en sjö, se till att han har behandlats för loppor och fästingar. Håll ett öga på honom efteråt för att se om han utvecklar urladdning i hans ögon eller öron, vilket skulle kunna tyda på en infektion som behöver veterinär uppmärksamhet.
# 9 Håll hunden säker på stranden!
Många hundar älskar att springa och leka på stranden, men i varmt väder, se till att inte låta dem bli trött. Alltid se till att de har en skuggig plats att retirera till. Och ge tillgång till färskt vatten, eftersom dricksvatten havsvatten kan göra dem sjuka. Och om han går simning, kan de mineraler irritera hans hud – tvätta honom när du kommer hem.
# 10 Framför allt vara samvetsgrann!
Den viktigaste säkerhet tips är att hålla din hunds välbefinnande i åtanke hela tiden. Om han verkar olycklig, se till att han har allt han behöver för att vara bekväm. Din hund kommer att uppskatta det!
Källor
Varmt väder Säkerhetstips för hundar. Amerikansk hundtränare Network.
Hund Sommar Säkerhetstips. American Kennel Club.

Portugisiska Water Dog Personlighet: Varför Bo bör med Pres. Obama Ofta
Bokrecension: Akvarium Bruksanvisning, av Gina Sandford
Topp 10 Bästa Hundraser för Män
Hur man handskas med förlusten av ett husdjur
Crate Traning för hundar
Tips för att hålla ett husdjur ödla
Skadedjursbekämpning med pyretrin
Black Creek
Enkla sätt att bli av med en Doggy lukt på en hund
Land Dream Home
Stoppa Puppy Tugga

Leave a Reply