Håll Katter Av Krukväxter

När du har krukväxter i ditt hem, kan det ibland vara ett problem att hålla din katt ur dem. Katter är naturligt dras till krukväxter, så de kommer saker som dyk bomb dem, spela dem, slå dem över och allt annat som verkar kul. Katter älskar att äta gräs och grönska, så tyvärr växter ibland inte kommer att ha en chans.
Äta växter är en normal företeelse för katter. Det är deras instinkt att äta gräs och annan grönska eftersom det är bra för deras matsmältning. Katter strävar på njutning, och de älskar att äta växter. Det kommer att bli riktigt svårt att övertyga din fyrbenta vän att hålla dina krukväxter. Det är inte en lätt uppgift att bekämpa dina katter “naturlig instinkt och njutning, de många saker ur instinkt och natur, men det finns saker du kan göra för att hålla dem ur dina krukväxter.
Vidarekoppling kan vara något som du kanske vill försöka hålla dina katter av dina krukväxter. Vidarekoppla sin uppmärksamhet till sin egen personliga buffé av krukväxter. Du kan köpa utsäde kit som säljs på vissa djuraffärer. Köpa och ställa in din katts egen krukväxt potten för personligt bruk kommer att hålla dem ur dina personliga växter. Du kan få några giftfri gräsfrö att plantera för sin egen personliga utrymme för tugga och mumsa.
Om avledning inte verkar fungera mycket bra för dig, kan du prova olika avskräckande strategier. Som att få en giftfri, illaluktande (åtminstone illaluktande din katt), och fult provsmakning avskräckande spray att spraya på dina krukväxter. Se till att läsa etiketten för att kontrollera att sprayen inte kommer att skada dina växter. Detta bör hålla dem borta från din dyrbara växter.
Få din katt några leksaker som kommer att hålla sin uppmärksamhet bort från dina krukväxter. Genom att leka med dem med andra saker kommer att hålla dem ockuperade. Katter är naturligt nyfikna, så att hålla deras uppmärksamhet är inte alltför svårt ibland. En sak som fungerar underverk för att spela med din katt är en laserpekare, eftersom de gillar att jaga saker. Detta är mycket lättare än den gamla shoestring trick. Du kan sitta var som helst i rummet och rikta lasern var som helst på golvet och väggarna, och de kommer bara att gå galet. Att inte tala om bonusen av dem blir trött jagar ljuset, kommer de inte mycket energi att gå scrounging runt krukväxter.
Slutligen, en viktig sak att komma ihåg när du gör inköp växter för hemmet, se till att de inte är giftiga. Med giftiga krukväxter i ditt hem med katter runt är bara att be om problem.

Tio av de mest heroiska hundar
Äga en Bull Mastiff: En hund ägare Guide
C {0/}{1} {/1} {2}{/2} Vatten
Hur Anta en kanin
En titt på en arbetsgrupp Horse Farm
Ska du äger en Alaskan Malamute?
Hur ta hand om din hamster
Trimning en iller är Tånaglar
Dog Parks i Palm Coast och Flagler Beach-området
Duvor som husdjur
Satin Angora Ras profil

Leave a Reply