Guinea Pig: Är det husdjur för dig?

Innan få någon husdjur bör du alltid se till att du gör din forskning. Du kan inte räkna med djuraffären och frivilliga räddningstjänst att känna till alla fakta om de djur som de har till försäljning / antagande. De flesta djuraffärer tränar inte nyanställda på viktiga fakta om de djur de säljer. Mestadels de är lärda att ringa upp försäljningen och svara på grundläggande frågor.
Visste du att marsvin är som människor och inte producerar sin egen C-vitamin? De flesta sällskapsdjur butiksmedarbetare vet inte detta och många gånger folk i slutändan får fel mat för deras marsvin som leder till för tidig död. Marsvin får sin C-vitamin från maten precis som vi gör. Gör din forskning och en Guinea Pig gör ett bra husdjur för många år framöver.
När det gäller bostäder vårt marsvin behöver du inte oroa dig för att gå för extravagant. Marsvin behöver bara utrymme och säkerhet. En enkel en berättelse bur är bra. Se bara till att den är rymlig, eftersom marsvin gillar att flytta runt. Det finns webbplatser som detalj hur mycket utrymme din Guinea Pig behöver. Två berättelse burar är bra, men se till att det finns gott om utrymme för en lång ramp eftersom marsvin inte kan klättra bra. Om du har en ramp se till att den har mattan som täcker det så Guinea Pig kan få upp den.
Marsvin är lätta att mata, men du måste följa Strick riktlinjer. Jag rekommenderar kaytee Fiesta för marsvin om du vill ha något enkelt och hälsosamt. Suppliment sin kost med Timothy hö och alfalfahö. Marsvin älskar det, men inte ge dem för mycket. En liten mängd varje dag är bara bra. Du kan också ge dem morötter. Marsvin älskar färska grönsaker och morötter är ett bra grönsak att ge dem. Varje grönsak hög i C-vitamin är perfekt för dem.
Marsvin kan bli mycket skygg om de inte hanteras regelbundet. Var försiktig när du hanterar ditt marsvin som de är känsliga varelser, och kan bli allvarligt skadade bör de tappas eller pressas. Få ditt marsvin används för att din närvaro genom att klappa på huvudet försiktigt varje dag. Efter ett tag börjar plocka upp ett par minuter åt gången. Med tiden din Guinea Pig är angelägna för er uppmärksamhet och kärlek att hållas. Marsvin kan vara koppel tränade, men jag rekommenderar att du använder en carry påse om du tar ditt marsvin någon utanför ditt hus som de skrämmer lätt.
Om du har det i en bärficka det är mindre troligt att bli överraskad eftersom det är närmare dig som är lugnande. Lägg inte för mycket stress på ditt marsvin. De är hjärtan slå snabbare än timmar och för mycket av en överraskning kan döda dem. Var lugn, kommer att tala med en lugnande röst och ditt marsvin bli bra. Se till att du umgås med ditt marsvin som de behöver uppmärksamhet och kärlek.
Ett marsvin lever i genomsnitt 4 år, men kan leva längre. Behandla ditt marsvin rätt och de kommer vara det bästa husdjur du någonsin haft.

Rehabilitera en missbrukas och försummade hund
Att handskas med en överstimulerad och försagd katt
Allergivänliga hundar Vs Icke-allergivänliga hundar
De Fördelar och nackdelar med De-klösa kattungen
Motion och spela Tips för din hund
Hur man blir en yrkesmässig brottare
Tre Frågor om English Mastiff Behavior
Lätt hundbur Träningstips
Fem Sommar Risker för hundar
Anledningar varför du inte ska ta din hund att arbeta någonsin
Känslig mage hos hundar

Leave a Reply